Toklu’dan Cumhur İttifakı ortağı partilerin ilçe teşkilatlarına ziyaret

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Cumhur İttifakı ortağı partilerin ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. İlçe başkanları ile Alanya ve ülke gündemini değerlendiren Toklu, “Türkiye Yüzyılı hedeflerimize güçlü adımlarla ilerleyişimizi sürdürüyoruz” dedi.

Toklu’dan Cumhur İttifakı ortağı partilerin ilçe teşkilatlarına ziyaret

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa TokluCumhur İttifakı ortağı partilerin ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Önce MHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve yönetimi ile bir araya geldi. Gündeme dair sohbetin ardından Toklu, Sünbül’e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın portresinin bulunduğu tabloyu hediye etti. Toklu, “Türkiye Yüzyılı hedeflerimize güçlü adımlarla ilerleyişimizi sürdürüyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.


“YORULMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM”
Toklu, MHP’nin ardından Büyük Birlik Partisi Alanya İlçe Başkanı Mehmet Uğur ve yönetimi ile bir araya geldi. Alanya ve ülke gündeminin konuşulduğu ziyarette Toklu, Uğur’a Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın portresinin bulunduğu tabloyu hediye etti. Toklu, “El birliğiyle, gönül birliğiyle durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin” diye konuştu. 


“TÜRKİYE YÜZYILI HEDEFİMİZE DOĞRU ADIMLARLA YOLA DEVAM”
Toklu son olarak Yeniden Refah Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Çapun ve yönetimini ziyaret etti. Çapun’a Erdoğan’ın portresinin bulunduğu tabloyu hediye eden Toklu, “Türkiye Yüzyılı hedefimize doğru adımlarla yola devam. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2023, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER