Eray Erdem'den seçimin ardından örnek davranış

ALTSO seçiminde galip gelen iş insanı Eray Erdem seçim ofisinin çevresindeki esnafı unutmadı. Erdem, seçim sürecinde rahatsızlık verdiği esnafa özür mektubu ve çikolata gönderip onların gönüllerini aldı.

Eray Erdem'den seçimin ardından örnek davranış

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimlerinde galip gelen iş insancı Eray Erdem, çalışmalarını Şekerhane Mahallesi’nde açtığı seçim ofisinde yürütmüştü. Seçimde galip gelmesinin ardından Erdem, çevredeki esnafa rahatsızlık verdiğini düşünüp onlara özür mektubu ve çikolata gönderip gönüllerini aldı. 
TEK TEK ÖZÜR DİLEDİ
Seçim ofisindeki çalışmaları sırasında Erdem, trafik ve insan hareketi nedeniyle zaman zaman yoğun kalabalığa neden olduklarını sık sık dile getirerek, “Hoşgörüsü için esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Verdiğimiz rahatsızlık nedeni ile özür dileriz” demişti.  
ESNAF ERDEM’E TEŞEKKÜR ETTİ
Erdem, seçimin ardından esnafa teşekkürlerini iletti. Erdem ve ekibi bölgede bulunan esnaf ve evlerde yaşayan vatandaşları ziyaret ederek çikolata ve içerisinde ‘Değerli komşularımız’ diye başlayan mektup bıraktı. Erdem'in hareketine esnaf ve vatandaşlar teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER