Eray Erdem’in Ankara temasları sürüyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden ALTSO Başkanı Eray Erdem, başkentte önemli temaslarda bulunmaya devam ediyor.

Eray Erdem’in Ankara temasları sürüyor

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem ve ekibi Anıtkabir ve Dışişleri Bakanlığı’nın ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara Ticaret Odası, İYİ Parti, CHP ve MHP Genel merkezlerini ziyaret ederek, Alanya’nın taleplerini iletti. 5 Kasım günü başlayan ve 12 Kasım günü sona eren organ seçimlerini kazanan ALTSO Başkanı Eray Erdem ve yeni yönetimi Ankara programına hız kesmeden devam ediyor. 

ALTSO Başkanı Eray Erdem’in yanı sıra Meclis Başkanı Mehmet Kural ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ALTSO heyeti, Ankara programının ikinci gününde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, İYİ Parti Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır ile İYİ Parti STK İlişkileri Başkanı Burak Akburak’ı ziyaret etti. 
TURİZM SEKTÖRÜ KONUŞULDU
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret eden ALTSO heyeti, Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nın genişletilmesi ve uçak seferlerinin artırılması, turizm çalışanlarının sorunları, Alanya’nın ve ülkenin yurt dışı tanıtım çalışmaları, yurt içi ve yurt dışı fuar ve iş gezileri gibi turizm sektörünün önemli taleplerini Bakan Ersoy’a iletti. 
“YARARLI BİR ZİYARET OLDU”
ALTSO Heyeti’nim taleplerini alan Bakan Ersoy, “ALTSO Başkanımız Eray Erdem ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Turizm sektörü ile ilgili yararlı bir ziyaret oldu. ALTSO Başkanlığı görevinde başarılar diliyorum” dedi.
“BAKAN ERSOY’A TALEPLERİMİZİ İLETTİK”
Başkan Erdem ise, “Ankara temaslarımız kapsamında Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ederek, turizm sektörümüzün taleplerini ilettik ve destek istedik. Bizlere gösterdikleri ilgi ve konukseverlikleri nedeniyle Sayın Bakanımıza teşekkür ederim” diye konuştu. Başkan Erdem ve ALTSO heyeti, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, İYİ Parti Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır ile İYİ Parti STK İlişkileri Başkanı Burak Akburak’ı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER