Erdem’den Alanya’ya yatırım yapın çağrısı

Rusya’ya KOSGEB destekli iş gezisi düzenleyen ALTSO Başkanı Eray Erdem temaslarına devam ediyor. Rus-Türk İş Adamları Birliği ile Moskova Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Erdem, “Rusya'da yatırımı olan iş insanlarını da Alanya'ya yatırım yapmaya davet ettik” dedi.

Erdem’den Alanya’ya yatırım yapın çağrısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı TOBTİM şirketinde Genel Müdür Yardımcısı da olan Rus-Türk İş Adamları Birliği Başkanı Sabahattin Yavuz ve iş insanlarına Alanya’ya yatırım yapın çağrısında bulunan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, banka temsilcilerinin de hazır bulunduğu ziyaretle ilgili şunları söyledi: “KOSGEB destekli iş gezimiz kapsamında yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz ve iş insanlarımızdan oluşan heyetimiz ile birlikte Rus-Türk İş Adamları Birliği'ni ziyaret ederek, Yavuz ve Rusya'da ticaret yapan iş adamlarıyla bir araya geldik. Ziyaretimizde İŞBANK Moskova Kurumsal Satış Bölüm Başkanı Berk Akdedepınar, ProCommerce Bank Başkanı Bayram Yalın ve Credit EuropeBank Kurumsal Bankacılık Departmanı Birim Başkanı Sönmez Şahin de yer aldılar. Rus-Türk İş Adamları Birliği'nde, Alanyalı iş insanlarımızın Rusya'da yatırım yapabilmesi için gerekli olan prosedürler ile inşaat, turizm gibi lokomotif sektörler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca Rusya'da yatırımı olan iş insanlarını da Alanya'ya yatırım yapmaya davet edip, Alanya'mızın ekonomisi konusunda bilgiler verdik.” 


“ALANYA’YA GELMELERİ İÇİN GÖRÜŞ BİRLİĞİNE VARDIK”
Rus-Türk İş Adamları Birliği’nin ardından, Moskova Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Erdem ve ALTSO heyeti, Alanya’nın tanıtımını yapıp, burada da ilçeye yatırım yapın çağrısını tekrarladı. Erdem, ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi: “Rusya’ya düzenlediğimiz KOSGEB destekli iş gezimiz kapsamında Moskova Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, Başkan Vladimir Platonov, Başkan Vekili Suren O. Vardanyan ve iş insanlarıyla bir araya geldik. Alanya’mızın turizm, tarım, inşaat gibi lokomotif sektörleri hakkında Rus iş insanlarına bilgiler aktarıp, Alanya’mıza yatırım yapmaya davet ettik. Önümüzdeki süreçte Rus iş insanlarının Alanya’mıza gelerek yerinde inceleme yapması ve ilçede temaslarda bulunması için de karşılıklı görüş birliğine vardık.“ Erdem ayrıca, Yavuz, Platonov ve iş insanlarına konukseverlikleri için teşekkür ederek Alanya için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER