Erdem’den Yücel’e ziyaret

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Yücel, Erdem’i seçim sürecinin seviyeli bir şekilde devam etmesinden dolayı tebrik ederken, Erdem ise Yücel’in tarafsız duruşunun tüm adaylar için önemli olduğunun altını çizdi.

Erdem’den Yücel’e ziyaret

5 Kasım’da yapılacak Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçiminde başkan adayı olan ve çalışmaları ile dikkat çeken Eray Erdem, siyasi partiler ile birlikte şehrin dinamiklerine de ziyaretlerini sürdürüyor. Ekibi ile birlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret eden ALTSO Başkan Adayı Turizmci Eray Erdem, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e tarafsız duruşundan dolayı teşekkür etti. Erdem, “Bize zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederiz. Bugün bir siyasi partiye de gittik ve ziyaret ettik orda da aynı şeyi dile getirdim yine dile getiriyorum. Biz bir yola girdik çalışmalarımız devam ediyor. Çok seviyeli, olması gerektiği gibi Alanya’ya yakışır bir şekilde seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz ama buradaki en büyük payda sizlerin, STK yöneticilerimizin ve Alanya’daki siyasi parti yöneticilerimizin.” Dedi. 
“SİZLERİN TARAFSIZ DURUŞU BİZİ GÜÇLENDİRİYOR”
Erdem konuşmasının devamında ise, “Sizlerin bu konuda rolü çok büyük çünkü sizlerin verdiği o tarafsız duruş bizim çalışmalarımızı kolaylaştırıyor. Bu konuda da herkese müteşekkirim. Umarım Alanya’da kimsenin birbirini kırmasına müsaade etmeden bu seçimi tamamlarız. Bizim olmazsa olmazımız ‘ortak akıl’ ne bu ortak akıl? Alanya’daki insanları, Alanya Belediyesini, Alanya’da ki STK’ları, Siyasi Partilerimizi, iş insanlarımızı Alanya için ortak payda da toplayıp daha iyi nasıl ileriye götürebiliriz bununla ilgili çalışmalar yapmak. Kısmet olur bizlerde sizlerle çalışma fırsatı yakalarsak Alanya için elimizden geleni yapacağız.” Diye konuştu. 
“ÇIKTIĞINIZ BU YOLDA BAŞARILAR DİLERİM”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise konuşmasında, “Bizim tek gayemiz bu şehrin huzurudur. Ben bu şehri bugüne kadar yerel yönetimin başında huzurlu bir şekilde götürdüğümüzü düşünüyorum. İnsanlar ne için yaşar, fikirleri ve inançları için yaşar. Bizim fikrimiz ve inancımız nettir. Sizin de aynı amaçla olduğunuzu düşünüyorum ve çıktığınız bu yolda sizlere başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER