Gömeç: Tek gayem hizmet etmek olacak

Alanya’ya gelen ATO Başkanı Gürsel Baran görüşen ALTSO Başkan Adayı Bilal Gömeç, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınması için tek gayesinin hizmet etmek olacağını söyledi.

Gömeç: Tek gayem hizmet etmek olacak

5 Kasım’da yapılacak olan oda seçimine tüm hızıyla hazırlanan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Bilal Gömeç ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor. Gömeç son olarak Kredi Garanti Fonu (KGF) Yönetim Kurulu Üyeliği, Gümrük Turizm İşletmeleri A.Ş Başkan Vekilliği, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nda Denetim Kurulu Başkanlığı da yapmış olan Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret etti. 
“YOLUMUZA IŞIK TUTAN FİKİRLERİNİ PAYLAŞTI”
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Alanya’ya gelen ATO Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret ettiğini duyuran Gömeç açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
‘’Baran’a yıllardır yürütmekte olduğu ATO meclis üyeliği ve 2016 yılından bu yana ATO Başkanı olarak devam ettiği görevindeki bilgi ve engin tecrübelerini, yolumuza ışık tutan fikirlerini bizlerle paylaşmasından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Alanya’mızın sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınması için tek gayemiz hizmet etmek olacaktır. Kendisine keyifli sohbeti ve içtenliği için bir kez daha teşekkür eder, her zaman ağırlamaktan onur duyarız.’’

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER