Başkan Yücel, Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ankara’ya giderek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Yücel, “Sayın Genel Başkanımız Alanya’mıza sevgilerini ve teşekkürlerini iletti. Türkmen Beyimize her zamanki samimiyeti ve Alanya’mıza gösterdiği yakın alaka için teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Başkan Yücel, Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve Meclis Üyeleri ile birlikte Ankara’ya gitti. Başkan Yücel ve beraberindekiler, Başkentte ilk olarak MHP Genel Merkezi’ni ziyaret ettiler ve Genel Başkan Devlet Bahçeli ile bir araya geldiler. Başkan Yücel, Genel Merkez’de; Genel Başkan Yardımcıları, Sadir Durmaz, Prof. Dr. Filiz Kılıç, Edip Semih Yalçın, Feti Yıldız, Mustafa Kalaycı ve Genel Sekreter İsmet Büyükataman’ı ziyaret etti.

Alanya’da gerçekleştirdikleri çalışmaları ve projeleri Genel Başkan Bahçeli’ye ileten ve devam eden yatırımlara ilişkin bilgi veren Başkan Yücel, Genel Başkan Bahçeli’ye çift başlı kartal tablosu hediye etti. Bahçeli de Alanya halkına selam ve hürmetlerini iletti.

Ziyareti değerlendiren Başkan Yücel, “İlçe Başkanımız ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte Türkmen Beyimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ettik. Sayın Genel Başkanımız Alanya’mıza sevgilerini ve teşekkürlerini iletti. Türkmen Beyimize her zamanki samimiyeti ve Alanya’mıza gösterdiği yakın alaka için teşekkürlerimi sunarım. Allah başımızdan eksik etmesin. Genel Merkezimizde; Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz’ı, Parti içi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç hanımefendiyi, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın’ı, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Feti Yıldız’ı, Siyasi İşler, Parlamento ve Hükümet İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Kalaycı’yı ve Genel Sekreterimiz Sayın İsmet Büyükataman’ı makamlarında ziyaret ederek tebriklerimizi ilettik. Yatırımlarımız ile projelerimize destekleri ve misafirperverliği için Sayın Genel Başkan Yardımcılarımıza ve Sayın Genel Sekreterimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER