Mevlüt Çavuşoğlu Alanyalı gençlerle buluştu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek sporcu ve gençlerle bir araya geldi. Çavuşoğlu, Alanya’nın her alanda kendini geliştirdiği gibi spor alanında da geliştirdiğini söyledi.

Mevlüt Çavuşoğlu Alanyalı gençlerle buluştu

Alanya Gençlik Merkezi’nde düzenlenen gençlik buluşmasına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, milletvekili aday adayları, kurum amirleri, spor kulüpleri, sporcular, antrenörler ve öğrenciler katıldı. Düzenlenen programda gençlerle konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya’nın her alanda kendini geliştirdiği gibi spor alanında da geliştirdiğini söyledi.
 

Çavuşoğlu, “Türk milleti yeteneklidir, zekidir. Yeter ki destek görsün. Her branşta başarılı olur. Yıllar önce hayal ettiğimiz branşlar da bile artık bireysel sporlarda ve takım sporlarında çok önemli başarılar elde ediyoruz. Sporcularımız her alanda ülkemize kupa ve madalyalar getiriyor. Her dalda başarılıyız. Daha da başarılı olmamız lazım. Bugün burada görüyorum, birçok daldan sporcu kardeşlerim var. Geleneksel Türk okçuluğundan tekvandoya ve voleybola kadar birçok branşta ter döken ve Türkiye’mize başarı getiren kardeşlerimiz var. Bizleri uluslararası arenada temsil edipte madalyalar kazanan tüm sporcularımıza ve özel sporcularımıza da hem teşekkür ediyorum hem de canı gönülden tebrik ediyorum. Burada karşınızda özel sporcularımızla karşınızda özel sporcularımızla birlikte oturmaktan da ben şahsen şeref duyuyorum” dedi. Konuşmanın ardından Çavuşoğlu, sporcular ve öğrencilerle sohbet ederek onların kendi spor branşlarındaki istek ve taleplerini dinledi. Çavuşoğlu sporcularla basketbol ve masa tenisi de oynadı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER