Sektör temsilcilerinden Başkan Erdem’e teşekkür

CK Enerji Akdeniz Elektrik’in mülkü olup da ikametgahı olmayan yabancılara abonelik vermeme yönünde aldığı kararın ardından devreye girerek sorunu çözen ALTSO Başkanı Eray Erdem, bugün sektör temsilcilerinin tebriklerini kabul etti.

Sektör temsilcilerinden Başkan Erdem’e teşekkür

Yaşanan gelişmeler sonrasında Erdem’e ilk teşekkür ziyareti kendisinin de kurucusu olduğu Alanya Müteahhitler Birliği’nden (MÜTBIR) geldi. Başkan Mustafa Küçüker, hem insani hem de ülkenin imajı açısından büyük sorun yaratacak uygulamanın düzeltilmesindeki emekleri ve başarısı nedeniyle ALTSO Başkanı Eray Erdem’e teşekkür ettiklerini söyledi. 

Küçüker bundan sonra da ALTSO Başkanı Eray Erdem ve yönetimi ile işbirliği yapmaya devam edeceklerini de belirterek, “Eray başkanımız bizlerin sesi oldu. Çok önemli bir problem yaşanmadan engelledi. Bundan sonra da kendisi ile işbirliği yaparak Alanya’ya hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. 

ERBAŞ: ERAY BAŞKANIMIZA MİNNETTARIZ

MÜTBİR’in ardından Alanya Emlakçılar Derneği (ALEMDER) Başkanı Özgür Erbaş ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Eray Erdem’i makamında ziyaret ederek sorunun çözümüne katkısından dolayı teşekkür ettiler.  Dernek Başkanı Özgür Erbaş, “Büyük bir yanlıştan dönülmesini sağlayan Başkanımız Eray Erdem’ e çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Mülk sahibi olan yerli veya yabancı her kim olursa olsun elektrik abonesinin verilmesinin evrensel ve insani bir hak olduğunu belirten ALTSO Başkanı Eray Erdem, “ Böyle bir yasağın Alanya ve ülkemizin imajına zarar vereceğini CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Fahrettin Tunç’a rapor halinde sunduk. Sağolsun bize hak verdi. Arabayı satıp anahtarını vermemek veya benzim satmamak gibi bir yöntemden geri dönüldü. Bundan sonra da sektörden gelen görüş, öneri ve talepler doğrultusunda iş insanlarının ve halkımızın sorunlarının takipçisi olacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER