Uluslararası Bilgisayar Akademisi devi Antalya’da

Uluslararası Bilgisayar Akademisi devi Antalya’da

23 yıllık tecrübeyle bir dünya markası Türkiye’ye Antalya’da ilk şubesini açarak giriş yaptı. Evet, Nova Academy’den bahsediyoruz. 22 ülkede 140’ın üzerinde şubesi bulunan, 3200 IT uzmanı eğitimci, 95.000 öğrenci ve 250.000 kişiden fazla mezunu olan dünyanın önde gelen bilgisayar akademilerden biri ile Antalya’nın değeri bir kat daha artmış oldu. 7 yaştan itibaren bilgisayar konusunda her yaş grubuna uygun eğitim sistemleri bulunan Nova Academy, Cenevre'deki WSIS'in ana BT etkinliğinde en iyi 5 dünya projesine girdi, program "İnsan Potansiyeli Yaratma" adaylığında en iyisi olarak kabul edildi. 

Antalya’nın çocuklarını eşsiz ustalık sınıfları bekliyor
Çocuklarınızla birlikte akademiyi ziyaret edebilir, çocuğunuzun bilgisayar teknolojileri konusundaki eğilimin deneyimleyebilirsiniz. Bu tür sınıflar, çocuğun yeteneklerini ve yeteneklerini hangi yönde ortaya çıkarmak istediğini belirlemeye yardımcı olur. Genç bir BT uzmanı mantıksal problemleri çözmeyi seviyorsa, programcılar için değerlidir. Sanatsal zevki olan yaratıcı çocuklar için tasarım ve 3D modelleme daha uygundur. Akademi, ebeveynlerin akademiyi tanıyabileceğini ve en önemlisi, beğense de beğenmese de çocuğun tepkisini görebileceğini söylüyor.

Çocuklarınızı yetkin uzmanlara emanet edin

7 yaşından itibaren, çocuklar bilgisayarın sadece bir oyuncak olmadığını anlar ve web siteleri, kendi bilgisayar oyunları ve uygulamalarını oluşturmaya, YouTube kanallarını başlatmaya, web tasarımında ustalaşmaya, robotlar oluşturmaya ve programlamaya, animasyonlu filmler çizmeye, 3D modeller ve çok daha fazlasını yapmaya başlarlar. Ve her program bloğunun sonunda projeler hazırlanır ve izleyici önünde savunulur.First Step grubu 7-8 yaşındaki öğrencileri kapsamaktadır. Bu grupta Windows işletim sisteminin yeteneklerine aşinalık, dosya ve klasörler oluşturma, resimler, metin belgeleri, ses ve video dosyalarıyla çalışma, hızlı yazma eğitimi, görsel programlama, robotik, hızlı internet, dijital çizim, 3D modelleme, movie maker, 3D modelleme, movie maker, youtube kullanımı gibi başlangıç seviyesi bilgileri oyun eşliğinde öğretmenlerin gözetiminde verilmektedir. 

Junior Computer Academy adı verilen 9-14 yaş grubuna kendi web sayfalarının tasarımının nasıl yapıldığı, çeşitli robot modellerinin tasarımı ve uygulanması, 3D modellerin tasarımı ve uygulanması, bir uzay üssünün yaratılması, kendi oyunlarının geliştirilmesi, istedikleri mobil aplikasyonlarının oluşturulması, Python programı ile kendi uzay istasyonlarının tasarımı ve geliştirilmesi, micro:bit programı ile dahili sıcaklık sensörü, radyo vericisi gibi değişik cihazların yaratılması, profesyonel ekipmanlarla fotoğrafların düzenlenmesi, sketch-up ile şehirler ve uzay dünyaları yaratma, yapay zekanın oluşturulması gibi birçok farklı konuda eğitim almaktadırlar.  21 yaştan 55 yaşına kadar ki Senior Academy de ise daha profesyonel programlar yer almaktadır. Web projelerinin geliştirilmesi ve tanıtılması, siber güvenlik, grafik ve tasarım programları, internet pazarlama dersleri, yazılım geliştirme gibi öğrencilerin uzmanlık tercihlerine göre farklı programlar sunulmaktadır. 

16 kişilik sınıflarda, IT uzmanları tarafından eğlenceli bir biçimde eğitilen çocuklar, ileride kendi mesleklerini seçerken de güncel teknolojilerle donatılmış bir biçimde herzaman bir adım önde olacaklardır. Ödev, ceza gibi her türlü negatiflikten uzak bir eğitim sistemi oluşturulmuştur. Çocukların topladıkları bonuslar ile kendilerini ödüllendirebilecekleri ufak hediyelerden seçme şansına sahip olacaklardır. Çocuklarımızın dünya klasmanında mücadele edebilmeleri için alınacak eğitimde, bir dünya markasının etkisinin çok büyük olacak yadsınamaz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER