THK Alanya’da Keyaoğlu yeniden başkan

THK Alanya Şube Başkanlığı Olağan Genel Kurulu’nda Emine Keyaoğlu, yeniden başkanlığa seçildi. Seçilen yönetimle kurumu daha iyi yerlere getirmek için çalışacaklarını belirten Keyaoğlu, daha önce görev alan ve destek veren üyelere plaket takdim etti.

THK Alanya’da Keyaoğlu yeniden başkan

Türk Hava Kurumu (THK) Alanya Şube Başkanlığı Olağan Genel Kurulu kurum binasında gerçekleştirdi. 
Genel Kurulda geçmiş dönem yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile üyeler hazır bulundu.
THK Alanya Şube Başkanı Emine Keyaoğlu’nun konuşmasının ardından şubenin yönetim ve denetim kurulu ile bilanço raporları okundu. Raporlar, tek tek oy birliği ile kabul edildi. Gündemin diğer maddesinde seçime geçildi. 
Genel kurulda Emine Keyaoğlu tek listeyle gerçekleştirilen kongrede yeniden başkan seçildi. Keyaoğlu’nun başkanlığında yönetim kurulu üyeliğine ise Alptuğ Bildirici, Adem Sandal, Hasan Yüksel, Menderes Sivri seçildiler. 
Dilek ve temenniler bölümünde düşüncelerini ifade eden Keyaoğlu, eski yönetime teşekkür ederek yeni yönetim ile birlikte kurumu daha iyi yerlere taşıyacaklarını vurguladı. Kongrenin hayırlı olmasını temenni eden Keyaoğlu, daha önce yönetimde görev alan ve destekleyen üyelere plaket takdim etti. 
Keyaoğlu ayrıca yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarına devam ettiklerini belirterek kurban derilerinin THK’ya verilmesi çağrısında bulundu. Bu yılki toplanan derilerden elde edilecek gelirlerin büyük kısmının fitre ve zekatta olduğu gibi deprem bölgesine yardım olarak gönderileceğini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER