Kız öğrencilerden Başkan Yücel’i duygulandıran mektup

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hayata geçirdiği en önemli eğitim projelerinden olan Oba Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri ile bir araya geldi. Mezun olan öğrencilere hediye veren Başkan Yücel, “Hepinize hayatınızda başarılar diliyorum. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için hep birlikte olmaya ve çalışmaya devam edelim.” dedi.

Kız öğrencilerden Başkan Yücel’i duygulandıran mektup

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hayata geçirdiği vizyon projelerinden birisi olan Oba Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Mezun olan ve üniversiteye gidecek olan öğrencilere hediye veren Başkan Yücel, hayatlarında başarılar diledi. Başkan Yücel, öğrencilere seslenerek, “Çok güzel günlerim oldu ama bugün ayrı bir güzel oldu. Sizlerin gözlerinizdeki pırıltıyı görüyorum. O yüzden sizlerle birlikte olmaktan, sizlere ve eğitiminize katkı sağlamaktan son derece mutluyum.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL; “DÜN BAŞKALARI VARDI, BUGÜN BİZ VARIZ YARIN DA SİZ OLACAKSINIZ”

Başkan Yücel, “Her şeyin eğitimle olacağına inanlardan, her şeyin eğitimle düzeleceğini düşünenlerdenim. Onun için eğitime yatırımlar yapıyoruz. Herkes bizi sorgular, tenkit eder, eleştirir biz onlardan ders almalıyız. Kütüphaneler, kreşler, okullar, yurtlar, etüt merkezleri yaptırarak bu farkındalığı oluşturmak istiyoruz. Hele hele kız çocuklarımızın okumaları, devletine milletine sahip çıkmaları kadar güzel bir şey yoktur. Sizlerin hayatınızda en güzel yerlere gelebilmesi için çalışıyoruz. Ben sizlerin her yerde söz sahibi olmasını istiyorum. Dün başkaları vardı, bugün biz varız yarın da siz olacaksınız.” dedi.

Sınava girecek olan öğrencilere de moral veren Başkan Yücel, “İnşallah arzu ettiğiniz, hedef koyduğunuz meslek gruplarından istediğiniz ve gönlünüze göre olanı kazanırsınız. Bu kadar emek verdiniz yolunuz açık olsun. Olmazsa da hiç üzülmeyin bizler kadere ve kazaya inanan insanlarız. Önce ailenize sonra ülkenize hayırlı evlatlar olmanızı diliyorum.” şeklinde konuştu.

KIZ ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN YÜCEL’İ DUYGULANDIRAN MEKTUP

Mezun olan öğrenciler Başkan Yücel’e çiçek ve bir mektup hediye ettiler. Öğrencilerin hep birlikte hazırladığı mektupta şu ifadeler yer aldı:

“Saygıdeğer Başkanımız, bu mektubu size minnetimizi iletmek için yazıyoruz. Bizler okuyup kendini geliştirmek isteyen kız çocuklarıyız. Evimizden uzak olsak da evimizdeymişiz gibi hissettirdiğiniz için, eğitim öğretimimize her açıdan tam destek sağladığınız için ne kadar etsek azdır. Bizlerin ileride kendi ayaklarının üstünde duran güçlü kadınlar olması için gösterdiğiniz emeği ve çabayı hiçbir zaman unutmayacağız. Bizlere manevi olarak baba olduğunuz için bu vesile ile Babalar Gününüzü de en içten dileklerimizle kutluyoruz.”

ÖĞRENCİLERE TELEFERİK VE ALANYA KALESİ GEZİSİ DÜZENLEDİ

Kahvaltı programının ardından öğrenciler öğretmenleri ile birlikte güzel bir gezi programı düzenlediler. Teleferik ile Alanya Kalesi’ne çıkan öğrenciler Alanya Kalesi’nde tarihi bir gezi gerçekleştirdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER