ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem ziyaretleri sürdürüyor

Sahadaki çalışmalarına hız veren ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, ziyaretlerinde 16 Nisan'da gerçekleştireceği iftar programına yönelik davette bulundu.

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem ziyaretleri sürdürüyor

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı, Alanya Posta Medya Ortaklarından işadamı Eray Erdem, Alanya Posta Medya ortaklarından Hilmi Karagöz ile ziyaretlerini sürdürdü.  Sahadaki çalışmalarına hız veren Erdem, dün de Alanya protokolüne gitti. Erdem, turizm sezonuna hazırlanan şehirde devam eden çalışmalar, kent huzuru ve güvenine yönelik çalışmaları nedeniyle Alanya Kaymakamı ve Alanya Belediye Başkanı’na teşekkür etti.

ZİYARETLERİ SÜRDÜRDÜ

Sabah saatlerinde başladığı ziyaret programında Erdem, Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat ile görüştü. Eray Erdem ardından AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan’ı da ziyaret ederek 16 Nisan cumartesi günü Olive Garden’de gerçekleştireceği iftar programına davette bulundu.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2022, 22:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER