Alanya’da beklenen an geldi… TOKİ’de mutlu son için tarih verildi

Mahmutlar Mahallesi’nde yapımına devam edilen ve neredeyse bitme aşamasına gelen 250 daireden oluşan TOKİ evleri hakkında müjdeyi veren, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, gelecek aylarda evlerin teslimine başlanacağını belirtti.

Alanya’da beklenen an geldi… TOKİ’de mutlu son için tarih verildi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’ne yapılan 175 tanesi 2+1 ve 75 tanesi 3+1 olmak üzere toplamda 250 konut çalışmaları neredeyse bitti. Peyzaj çalışmalarına kadar tamamlanan inşaatta sadece kapı kolları, prizler gibi çok küçük minimalize çalışmaların kaldığını belirterek gelecek haftalarda devir teslimlerin son kontrollerden sonra başlayacağını ve ilçe teşkilatı olarak alanda incelemelerde bulunduklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, “Yaz döneminde teslimatlara başlayacağız” dedi.

YAZ DÖNEMİNDE TESLİMATLAR BAŞLAYACAK

Başkan Tavlı açıklamasının devamında, “Alanya’da yapılan 250 dairelik TOKİ konutlarının kontrollerini tamamladık. Jeneratör geldi, trafolar konuldu. Şuanda ufak tefek eksiklerinin kontrol edilmesinin ardından müteahhit firmadan TOKİ teslim alacak. Artık o süreçteyiz. Sadece kapı kolu gibi, ufak tefek eksikleri var mı kontrol edilip teslimi yapılacak. Peyzaj çalışmaları, çocuk parklarına kadar tamamlandı bitmiş durumda. Müteahhit firma projeyi bir an önce teslim etme planında. Ve bizde daireleri bir an önce yaza döneminde olurda bir aksilik çıkmaz ise teslimatını hak sahiplerine yaptıracağız” sözlerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2024, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER