Alanya'da nikah salonuna akın ettiler

Evlilik yıldönümlerinin daha fazla akıllarda kalmasını isteyen çiftler, 02.02.2022 tarihinde Alanya Belediyesi Nikah Salonu'na akın etti

Alanya'da nikah salonuna akın ettiler

Yılmaz çifti nikahını Alanya Belediyesi Nikah Salonu’nda 02.02.2022 14.00 tarihinde kıydı. Çiftin nikahını Alanya Belediyesi Nikah Memuru Eyüp Türktaş kıydı. Yılmaz çiftinin nikahına aileleri, sevenleri ve dostları katıldı. Nikah Memuru Eyüp Türktaş, “02.02.2022 tarihinde 10 tane nikah töreni gerçekleştirdik. Zaten bir günde bu salonda kıyılabilecek nikah sayısı maksimum on taneydi. Yılmaz çiftinin de nikahını kıymış olduk. Bugün nikahını kıydığımız çiftlerimizi Allah mutlu ve mesut etsin.” dedi.
“02.02.2022 EŞİMİN UNUTAMAYACAĞI BİR TARİH”
Yakup Yılmaz ile Arzu Alkaşı Yılmaz çifti 02.02.2022 tarihinde saat 14.00’te  nikah dairesinde yer ayırttı. Yılmaz çifti bu özel tarihte neden nikah kıydıklarını da Alanya Posta Medya’ya anlattılar.  Kendileri için özel ve akılda kalan, unutulmayan bir gün olduğu için bu tarihi seçtiklerini anlatan Arzu Alkaşı Yılmaz, “Bugün çok güzel bir gün. Çünkü bugün 02.02.2022 saat 14.00 civarında resmi nikahımızı Alanya Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirdik. Bugün, hem sayı olarak çok klişe bir gün hemde eşimin asla unutamayacağı bir tarih olduğu için önceden bu tarihte nikahımızı kıymaya birlikte karar vermiştik.  Yeri ve zamanı geldiğinde eşimin yıldönümünü unuttum diyemeyeceği bir tarih olduğu için bu özel günü seçtik.” dedi.
“YENİ ÇİFTLER GÜLEBİLECEKLERİ BİRİ İLE EVLENSİN”
Evliliğe yeni adım atacak olan çiftlere de tavsiyede bulunan Arzu Alkaşı Yılmaz , “Birlikte, beraber karar vermeden evlenmesinler. Beraber gülebilecekleri birini bulmadan evlenmesinler. Evlilik bir yere kaçmıyor, önce karar versinler ondan sonra evlensinler.” dedi.
YILMAZ ÇİFTİ BERABER ŞARKI SÖYLEDİ
Alanya Belediyesi Nikah Salonu’nda nikah öncesinde birlikte şarkı söyleyen Yılmaz çiftinin o özel anlarına aileleri, sevenleri ve dostları da beraber eşlik ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER