Alanya'ya Faik Sönmez şıklığı geldi

Alanya, Türkiye'nin kadın giyim sektöründe öne çıkan bir yıldızını daha ağırlamaya başladı. Türkiye'nin önde gelen kadın giyim markalarından biri olan Faik Sönmez, Alanya'daki yeni mağazasını büyük bir katılımla açtı.

Alanya'ya Faik Sönmez şıklığı geldi

Türkiye’de 1950 yılından beri sürdürdüğü kalite anlayışı ve şıklığı ile bilinen Faik Sönmez mağazası, Şekerhane Mahallesi Yaylayolu Caddesi'nde, KİP ve Ramsey mağazalarının yanında hizmete açıldı. 
28 yıldır sektörde yer alan ve Alanya'ya KİP ile Ramsey gibi markaları getiren isim olarak tanınan Hasan Düşünceli, şimdi de Faik Sönmez'i Alanya'ya taşıyarak kadın giyimdeki tecrübesini genişletti. Faik Sönmez Mağazası’nın açılışına, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, İYİ Parti İlçe Başkanı Hilmi Er, Alanya Müftüsü İhsan İlhan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İtfaiye Müdürü Hasan Çelik, MÜSİAD Başkanı Mustafa Durusoy, çok sayıda iş insanı ve vatandaş katıldı.

“ALLAH BAHTINIZI VE TİCARETİNİZİ AÇIK ETSİN”

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, açılışta yaptığı konuşmada, "Alanya'da böyle güzel ve nezih bir mağaza açtıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir günde, güzel Alanya’mızda kendilerine başarılı ve hayırlı işler diliyorum. Allah bahtınızı ve ticaretinizi açık etsin" dedi.

“YENİ BİR MARKAYI DAHA ALANYA’YA KAZANDIRDIK”

Hasan Düşünceli de, yeni mağazanın açılışındaki mutluluğunu, "Yeni bir markayı daha Alanya’mıza kazandırmanın mutluluğunu sizlerle paylaşıyorum. Bu mutluluğumuza dahil olduğunuz için hepinize teşekkür ederim” sözleriyle ifade etti. 

MAĞAZA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Açılış, Alanya Müftüsü İhsan İlhan'ın duasıyla başladı ve ardından yapılan kurdele kesimi ile resmi olarak mağaza ziyaretçilere açıldı. Açılışa yoğun ilgi gösteren Alanya halkı, mağazayı gezerek yeni sezon ürünleri hakkında bilgi sahibi olurken Faik Sönmez Mağazası Alanya'da modayı ve şıklığı temsil eden bir mekan olarak yerini aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER