BHR Beauty Brand 1. yılını İrem Derici ile kutladı

Geçtiğimiz yıl görkemli bir açılış ile hizmet vermeye başlayan BHR Beauty Brand, kuruluşunun 1. yılını ünlü sanatçı İrem Derici konseri ile kutladı.

BHR Beauty Brand 1. yılını İrem Derici ile kutladı

Alanya’nın sayılı güzellik merkezlerinden olan BHR Beuty Brand 1. Yılını görkemli bir şekilde kutladı. Damlataş Kleopatra Plajı'nda bulunan Cook's Club’ta sahne alan İrem Derici sevenlerine coşkulu bir konser verdi. Uzman Estetisyen Bahar Akcan Gürbüz ve Ufuktan Gürbüz'ün sahibi olduğu BHR Beauty Brand, kuruluşunun 1. Yılında unutulmaz bir gece yaşattı. 


‘GÜZEL BİR KUTLAMA OLDU’
BHR Beauty Brand İşletme sahibi ve Uzman Estetisyen Bahar Akcan Gürbüz , “Bugün işletmemizin 1. Yıldönümü dolayısı ile güzel bir kutlama yapmak istedik. Danışanlarımıza özel kutlama oldu. Sahnede çok değerli  İrem Derici’yi ağırladık ve doyasıya eğlendik. BHR Beauty Brand olarak güzel bir gece geçirdik” dedi.


‘TECRÜBESİ HERKESE İLHAM OLSUN’
Konser öncesinde Alanya Posta Medya mikrofonlarına özel röportaj veren Derici şunları söyledi; “Bugün Bahar’ın salonunun 1. Yaşı. İnşallah nice nice yaşlar ve şubeleri olur. Ben uğurlu kadınımdır. Bende birkaç işlem yaptıracağım. Bahar’ın güzelliği ve tecrübesi herkese ilham olsun çok güzel bir yıl olsun” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER