KL Alanya Güzellik Merkezi hizmette

KL Alanya Güzellik Merkezi Alanya’da hizmet vermeye başladı. Son teknoloji cihazların kullanıldığı merkezde vatandaşlara hizmet verilirken kaliteden ödün verilmiyor.

KL Alanya Güzellik Merkezi hizmette

KL Alanya Güzellik Merkezi İşyeri açma ve çalıştırma ruhsatını alarak Alanya’da hizmet vermeye başladı. Son teknoloji cihazlar ve alanında uzman çalışanlarıyla Aytekin Bilgin, Ivan  Lupashku ve Ekaterina Lupashku ortaklığında kurulan KL Alanya Güzellik Merkezi, Alanya’da en güzel hizmeti vatandaşlara sunuyor. Kadıpaşa Mahallesi, Hüseyin Okan Sokak M. Müftüoğlu Apt. No:6 adresinde bulunan güzellik merkezinde cilt bakımı, botoks, tırnak bakımı gibi güzelliğe dair pek çok hizmet kaliteli işçilikle vatandaşlara sunuluyor.

 KL Güzellik Merkezi ortaklarından Aytekin Bilgin Alanya’da vatandaşların kaliteli ve uygun hizmete erişebileceğini söylerek, “Türkiye’de yapılan klasik manikür, pedikürler vs vardı. Şimdi günümüz teknoloji günü. Teknoloji her zaman gelişiyor. Elimizdeki olanaklar gelişiyor. Açtığımız klinikte her şeyimiz yüzde yüz hijyenik ve yüzde yüz profesyonelliğe dayanan makinelerle yapılan çok güzel işçilikler veriyoruz. Burada iki dalda hizmet veriyoruz. Bunlardan bir tanesi Katya hanımın profesyonel olduğu ve Rusya’da da kendi kliniklerinde yaptığı tırnak üzerine yapılan her şey. Eskiden eski sistemle yapılan şeyler vardı. Ama şimdi tamamıyla insanların tırnağına yapılan dizaynlar, makinelerle, güzel işçilik hizmetleriyle insanlara veriliyor. Aynı zamanda Ivan, Rusya’da çalışan çok ünlü stüdyoları ve klinikleri olan bir botoks ve güzellik uzmanı. Burada da ayrıyetten bütün teknolojik aletlerle beraber  kişilere özel cilt kontrolleri ile beraber, analiziyle gerekli olan şeyleri uyguluyoruz. Çünkü her cilt aynı değildir. Ivan burada kendilerine öneriyor ve gerekli işlemleri yapıyoruz. Hem fiyat politikası olarak hem de işçilik olarak Alanya’daki insanlarımız en güzel hizmeti alacaklardır” şeklinde konuştu.

CİHAZLAR SON TEKNOLOJİ
Tırnak uzmanı, Ekaterina Lupashku yalnız kadınlara değil erkeklere de bu merkezde hizmet sağlandığını aktararak“ Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için oldukça önemli. Kadın ve erkeklere de hizmet sağlıyoruz. Kullandığımız cihazlar son teknoloji. Müşterilerimiz mutlu olursa biz de çok mutlu oluruz” dedi.


‘EN İYİSİNİ İSTİYORUZ’
Güzellik Uzmanı Dr. Ivan  Lupashku da  “ Sterilize ortam çok önemli. Son teknolojik ürünleri kullanmak bu iş için çok önemli. Biz en iyisini istiyoruz. Herkes için çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
1
1 - 3 ay Önce

1

SIRADAKİ HABER