Konsey, Alanya’nın 1 yılını değerlendirdi

Alanya Kent Konseyi, olağan seçimsiz genel kurulunda ilçenin 1 yıllık değerlendirmesini yaptı. Konsey Başkanı Özcan, "Birlikte Daha Güçlü, Daha Yaşanabilir Bir Alanya İçin" dedi

Konsey, Alanya’nın 1 yılını değerlendirdi

Alanya Kent Konseyi, şehrin gelişimi ve sürdürülebilirliği için önemli adımların atıldığı olağan seçimsiz genel kurulunu coşku içinde gerçekleştirdi. Katılımcılar arasında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, kurum müdürleri, oda başkanları, muhtarlar, STK temsilcileri ve genel kurul üyeleri yer aldı.

Bir Yıllık Faaliyetler Değerlendirildi

Toplantı, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan’ın etkileyici açılış konuşmasıyla başladı. Özcan, “Alanya’nın geleceği için verdiğimiz çabanın kişisel ve toplumsal gelişimize katkı sağladığına olan inancımızla bir aradayız,” diyerek toplumsal katılımın önemini vurguladı.

Kent Konseyi’nin Misyonu: Her Bireyin Yaşam Kalitesini Artırmak

Özcan, Alanya Kent Konseyi’nin, şehrin her köşesinde yaşam kalitesini artırmak ve katılımcılığı teşvik etmek adına önemli bir misyon üstlendiğine değindi. Ayrıca Avrupa Birliği projeleri yürüttüklerini, çeşitli çalıştaylar düzenlediklerini ve sayısız toplantı gerçekleştirerek Alanya’nın sürdürülebilir kalkınmasına yardımcı olan tavsiye kararları oluşturduklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Yücel’den Destek Sözü

Başkan Özcan’ın ardından konuşan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kent Konseyi’ne olan sonsuz desteklerini belirtti ve “Ortak paydamız Alanya ilkesiyle birçok proje faaliyet gerçekleştiren Alanya Kent Konseyi nezdinde Başkan Nurhan Özcan ve yönetimine teşekkür ederim. Genel Kurul Alanyamıza hayırlı olsun,” dedi.

1 Yıllık Faaliyet Raporu Oy Birliği İle Kabul Edildi

Divan heyetinde Divan Başkanı olarak Faruk Nafz Koçak Divan Üyeleri olarak Alanya Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, Gençlik Meclisi Başkanı Mücahit Kaya yer aldı. Divanın oluşmasının ardından ardından 1 yıllık faaliyet raporu okundu ve oy birliği ile kabul edildi. Toplantının dilek ve temennilerle sona erdiği bu özel günde, Alanya Kent Konseyi’nin gelecek dönemde de şehrin gelişimine öncülük etmeye devam edeceği mesajı verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER