Alanyaspor evinde rahat kazandı: 3-0

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında bugün Sakaryaspor'u konuk eden Corendon Alanyaspor, rakibini Cavaleiro ve Oğuz Aydın'ın (2) golleriyle 3-0 mağlup ederek kupada adını bir üst tura yazdırdı

Alanyaspor evinde rahat kazandı: 3-0

Corendon  Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'deki Ümraniyespor yenilgisini Sakaryaspor galibiyeti ile unutturdu. Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur müsabakasında bugün TFF 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'u Oba'da ağırlayan turuncu yeşilli ekip, rakibini 3-0 gibi net bir skorla yenmeyi başardı. Temsilcimizin gollerini 5. dakikada Caveliero, 77 ve 88. dakikalarda ise sonradan oyuna giren Oğuz Aydın kaydetti. Alanyaspor'un Senegalli golcüsü Famara Diedhiou ise 90. dakikada kazanılan penaltı atışını kaleciye nişanladı.

FARİOLİ'DEN DEV ROTASYON


Corendon Alanyaspor'un İtalyan teknik patronu Francesco Farioli, ligdeki Ümraniyespor maçından farklı olarak Sakaryaspor karşısında rotasyonlu bir kadro ile sahaya çıktı. İlk 11'de Furkan Bayır ve Pereira dışındaki 9 oyuncuyu yedek soyunduran Farioli, kalede Yusuf Karagöz, savunmada Ahet Gülay, Rassoul, orta alanda Umut Güneş, Lusamba, Targhalline, hücumda Candeias, Cavaleiro ve ileri uçta da Diedhiou'ya görev verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER