Mell’s Exclusive Boutique & Cafe’den muhteşem açılış

Mell’s Exclusive Boutique & Cafe, Alanya’da görkemli ve şık bir törenle açıldı. Açılışa Alanya’nın tanınmış isimleri katıldı.

Mell’s Exclusive Boutique & Cafe’den muhteşem açılış

Alanya’nın tanınmış iş insanlarından Durmuş Özgen, Meltem Oğuz, Eda Köse ve Oktay Kayaalp ortaklığında Mell’s Exclusive Boutique & Cafe dün yaptığı görkemli törenle kapılarını açtı. Açılışa, Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTSO Başkanı Eray Erdem kamu kurum müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, oda başkanları, STK temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Alanya’da iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimlerinin katıldığı açılış şık bir organizasyona imza attı. 

‘BİRLİKTE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ’

Mell’s Exclusive Boutique & Cafe’nin açılış töreninde konuşan Meltem Oğuz,  “Biz hep birlikte bu şirketi kurduk. Çok büyük emeklerler hazırladığımız bu mağazamızla sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyu daha gidecek çok yolumuz var. Mağazamız kadınlara özel fakat beyefendiler bize bir şey yok diye düşünmesinler. Çok güzel çikolatalarımız var ve kahve ikramımız oluyor” dedi.

‘TOPLUMUN HER KESİMİNE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

Açılış kurdelesini keserek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Kaymakam Ürkmezer ise, “Kentimize yeni bir marka yeni bir mağaza kazandıran bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Alanya’mız bu gibi işletmelerle toplumun her kesimine hizmet etmeye devam edecek. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” diye konuştu.

‘BAŞKAN YÜCEL ÇİKOLATA DAĞITTI’

Kurdele kesilmesinin ardından mağaza gezilerek ürünler tanıtıldı. Mağazada bulunan çikolata kutusunu eline alan Başkan Yücel ise ziyaretçilere çikolata dağıtarak eğlenceli anlara imza attı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
1
1 - 3 ay Önce

1

SIRADAKİ HABER