Başkan Yücel EMITT Fuarı’na katıldı

26’ncı kez düzenlenen EMITT Fuarı’nda ALTİD ve ALTAV’ın iş birliğinde açılan Alanya standında tanıtım çalışmalarına destek veren Başkan Yücel, “Fuara katılım beklenin üzerinde. Bu yıl turizmde altın çağı yaşayacağımıza inanıyorum” dedi.

Başkan Yücel EMITT Fuarı’na katıldı

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından birisi olan ‘26. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı’ (EMITT) İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde başladı. 12-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek, dünyanın her yerinden yüz binlerce misafir ağırlayacak olan fuarda Alanya da her yıl olduğu gibi özel bir stant açtı. Alanya görselleri ile süslenen dev stantta tanıtım çalışmalarına Alanya Belediye Başkanı ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, ALTİD ve ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Başkanı Kerim Sarıkaya ve çok sayıda ulusal ve uluslararası turizmci katıldı.

BAŞKAN YÜCEL: FUARA KATILIM BEKLENENİN ÜZERİNDE
Alanya’nın fuardaki tanıtım çalışmalarına bizzat destek vermek için İstanbul’a giden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, fuarın 110 ülkeden 461 standın katılımıyla açılmasının Alanya başta olmak üzere Türkiye turizmi için önem arz ettiğini söyledi. Başkan Yücel, “Dünyanın en önemli fuarlarından birisi olan İstanbul EMITT Fuarı’ndayız. Ülkemiz turizminin adeta kaderinin çizildiği bu fuar, bu yıl 26’ncı kez düzenleniyor. 110 ülkeden 461 iştirakçi ile rekor düzeyde bir katılımın olduğu fuarda ülkemizin birçok kentlerinden gelen katılımcılarla birlikte tanıtım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Beklenin üstünde bir katılım var. Bu bizler açısından heyecan ve umut verici bir durum. Biz de burada ilçemizin tanıtımı için mücadele ediyoruz. Bunu da iyi bir şekilde yaptığımızı düşünüyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER