İstifa eden Toklu adaylığını böyle duyurdu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, resmen istifa etti

İstifa eden Toklu adaylığını böyle duyurdu

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu görevinden istifa ettiğini açıkladı. 2017 yılında İlçe Başkanlığına atanan Toklu 6 yıl görevini sürdürdü. Mustafa Toklu yaptığı istifa açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “21 yıldır Alanya’mızın kalkınması, refahı ve marka kent olması için tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte, bu şehri bize emanet edilmiş bir hazine olarak görerek; bu hazineyi korumak ve daha da büyütmek için var gücümüzle çalıştık.Sizlerin destekleriyle projelerimizi hayata geçirerek güzel hatırlanacak bir hikayeyi hep birlikte yazdık. Ne yaptıysak, sizler için ve sizlerin sayesinde oldu.

Sizlerin inancı ve desteği olmasaydı, ortaya koyduğumuz projelerin ve hizmetlerin başarısı mümkün olamazdı. Ancak her dönemin bir sonu olduğuna ve değişimin hayatın bir gerçeği olduğuna inanarak; yeni bir dönemin, yeni bir enerjinin Alanya için daha fazla fayda sağlayacağına inanıyorum. Bu inançla yaklaşık 15 yıldır hemen her kademesinde büyük bir aşk ve gayretle görev aldığım ve 6 yılı aşkın suredir yürüttüğüm AK Parti Alanya İlçe Başkanlığı görevinden istifa ediyorum. İstifamı sunarken, "YENİ BİR ALANYA" vizyonuyla, bu eşsiz şehri her alanda en üst lige taşımanın arzusu ve hayali içerisindeyim.

 21 yıldır vizyonuyla, icraatlarıyla bize liderlik eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Her koşulda ve şartta Alanya sevdasıyla bize yol gösteren, görev süremizdeki en büyük şansımız Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na da şükranlarımı sunuyorum. Büyük ve Güçlü Türkiye hedefinde, her bir dava arkadaşımızla birlikte omuz omuza çalışmış olmanın haklı gururunu yaşıyorum.İl Başkanımız Ali Çetin’e, İl yönetimimiz ve Genel Merkezimizdeki siyasi büyüklerimize, Milletvekillerimize, kuruluşundan bugüne bu kutlu yürüyüşe katkı sunan her bir yol arkadaşımıza ve en önemlisi siz değerli hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum.Bugüne kadar elde ettiğimiz başarıları ve birlikte yaşadığımız tüm anıları daima özlemle anacağım. Gönlüm, "YENİ BİR ALANYA"nın yeşereceği, büyüyeceği ve parlayacağı günleri dört gözle bekliyor. Yolun sonu, yolculuğun bir başka başlangıcıdır.Ben de inanıyorum ki, "YENİ BİR ALANYA" yolculuğumuz, şehrimizin geleceği için aydınlık ve umut dolu bir sayfa açacaktır.Destekleriniz, güveniniz ve sevginiz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER