YKS şampiyonlarının bisikletleri başkandan

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve YKS Şampiyonları Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ettiler. Başkan Yücel, başarılı öğrencileri tebrik ederek, bisiklet hediye etti.

YKS şampiyonlarının bisikletleri başkandan

2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Alanya’nın şampiyon öğrencileri Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ile başarılı öğrencilerin velileri ve okul müdürleri de ziyarete katıldı. Madalyaları ile Başkan Yücel’i ziyaret eden öğrenciler kendilerine verdiği desteklerden dolayı Başkan Yücel’e teşekkür ettiler.
BAŞKAN YÜCEL: BİZLERİ GURURLANDIRDILAR
TYT, Sayısal, Sözel, Eşit Ağırlık ve Yabancı Dil dallarında Alanya Şampiyonları olan; Mustafa Deniz Çitçi, Emre Karaoğlu, Bedirhan Sar, Batuhan Uçkaya, Esra Öztürk, Ahmet Kerem Düşünce, Enes Tahsin Ayhan, İnci Baltaoğlu, Rüçhan Erdoğan, Mete Akış ve Azra Tiken’i ağırlayan Başkan Yücel başarılarından dolayı öğrencileri kutladı. Eğitime yaptıkları yatırımların karşılığını böyle başarılı olan öğrenciler ile aldıklarını vurgulayan Başkan Yücel, “Şehrimizin pırıl pırıl gençlerini görmek bizleri her zaman mutlu ediyor. Öğrencilerimiz çok iyi puanlar alarak Alanya’mızın şampiyonları oldular ve bizleri gururlandırdılar. Hem öğrencilerimizi hem de onların başarısında büyük rol oynayan okul müdürlerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerimizi kutluyorum.” dedi. Başkan Yücel başarılı öğrencilere bisiklet hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER