Uğur Oğuz: “Listeye girsem de girmesem de çalışmaya devam edeceğim”

İyi Parti 28’nci dönem Antalya Milletvekili aday adayı Uğur Oğuz, pazar günü yapılacak temayül öncesinde Alanya ilçe başkanlığını ziyaret ederek destek istedi.

Uğur Oğuz: “Listeye girsem de girmesem de çalışmaya devam edeceğim”

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim öncesinde siyasi partilerde aday adayları çalışmalarına hız verdi. İyi Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Uğur Oğuz, Antalya’nın ilçelerine yaptığı ziyareti Alanya ile tamamlandı. Kalabalık bir partili grubunun destek için parti binasında hazır bulunduğu ziyaretin ev sahipliğini ilçe başkanı Şefik Bahçe yaptı. Oğuz, aday adaylığı için yaptığı destek ziyaretinde önceki dönem ilçe başkanlarından Yücel Apaydın’da yalnız bırakmadı.  Hem genel merkezde hem de il ve ilçe teşkilatları ile tabanda çalışma ve kazanma azmini bu süreçte gördüğünü söyleyen Oğuz, parlamenter sisteme geçilmesini sağlamak için gece gündüz çalışmamız gerekiyor bu değişim sürecinde bir milletvekilinin dahi önemi var diyerek hem milletvekilliği ve hem de Cumhurbaşkanlığı seçimi için kararlılıkla sahada çalışmaya devam edeceğini belirtti. 
Alkışlarla salona giren Oğuz sadece kendisi için değil Alanya’dan aday adayı olan tüm iyi partiler için aynı hassasiyetin gözetilmesi adına temayülde destek istedi. Alanya’da mutlaka bir ismin seçilebilecek sıradan listeye girmesi gerektiğini söyleyen Oğuz, mevcut başkanlık sistemini eleştirdiği konuşmasında “Ucube sistemden kurtulup yeniden parlamenter sisteme geçmemiz gerekiyor. Ayrıca kavgacı söylemlerden uzak duran halkı kucaklayan bir Cumhurbaşkanına ihtiyaç var, bu Cumhurbaşkanı ise Kemal Kılıçdaroğlu. Sadece İyi Partinin daha çok milletvekili alması yetmez ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Cumhurbaşkanı seçilmesi için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ben listeye girsem de girmesem de çalışmaya devam edeceğim. İlçe teşkilatlarımız var gücüyle çalışıyor bizlerin çalışmaması onlara haksızlık olur bunu hep birlikte başaracağız" dedi. Oğuz, ziyaret anısına ilçe başkanı Şefik Bahçe’ye bir tablo hediye etti. Temayüle destek için yapılan etkinliğe kalabalık bir partili grubunun yanı sıra İyi Parti Alanya Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER