Başkan Yücel’den Alanyalı muhtarlara garanti

Kaymakam Ürkmezer ile beraber Alanyalı muhtarlarla bir araya gelen Başkan Yücel, “Yerel yönetim olarak vatandaşlarımıza her türlü hizmeti ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz ve hizmetleri ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yücel’den Alanyalı muhtarlara garanti

Alanya Mahalle Muhtarları Toplantısı’ Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında gerçekleştirildi. Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Ürkmezer, Kaymakam Refiki Ramazan Kıyak, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, İl Göç İdaresi Müdürü Derya Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.Toplantıda ilk olarak Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat tarafından Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılara sorumluluk alanlarındaki asayiş, güvenlik ve trafik konularındaki önleyici hizmet çalışmaları ve yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.


“ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞACAĞIZ”
Bilgilendirmelerden sonra konuşma yapan Kaymakam Ürkmezer, “Mahalle muhtarlarımız ilçemizle ilgili yapılacak çalışmaları, alınacak kararları, mahallelerinizle ilgili ihtiyaç, sorun ve talepleri sizlerle bir araya gelip desteklerinizle çözmeye çalışıyoruz. Muhtarlar toplantımızda ise, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılında ilçemizdeki okullar ve öğrencilerin durumları hakkında bilgilendirmeler yapılacak. Bir yandan da mahallelerinizdeki istek, sorun, ihtiyaç ve taleplerinizi ilgili kurum amirleri ile birlikte dinleyip çözüm üretmeye çalışacağız. Alanya’mızın huzuru için çalışan emek veren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

BAŞKAN YÜCEL HİZMETLERİ ANLATTI
Kaymakam Ürkmezer’in ardından konuşan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, belediye olarak vatandaşlara götürdükleri hizmetler, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Başkan Yücel, “Yerel yönetim olarak vatandaşlarımıza her türlü hizmeti ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz ve hizmetleri ulaştırmaya da devam edeceğiz” diye konuştu. 
Konuşmaların ardından Kaymakam Ürkmezer, Başkan Yücel ve kurum amirleri muhtarların mahallelerindeki sorunlar ve ihtiyaçlarıyla ilgili görüş ve önerilerini dinledi. 
Toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’ın Alanya’daki okullar, öğrenci durumları, yabancı öğrenciler, denklik ve mesleki eğitim okulları ile ilgili konularda sunum yapmasıyla sona erdi.

BAŞKAN YÜCEL BATI ALANYA MUHTARLARINI DA DİNLEDİ
Toplantının ardından Başkan Yücel, yine AKM’de belediye birim amirlerinin de katıldığı toplantıda Alanya’nın batı mahallesi muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Yücel, muhtarların taleplerini dinleyerek önerilerini aldı. Toplantıyla ilgili açıklama yapan Başkan Yücel, “Batı bölgesi mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Taleplerini dinlediğimiz, önerilerini not ettiğimiz, vatandaşlarımıza hizmet yolunda bizlere rehber olan kıymetli muhtarlarımıza iş birliği ve katılımları için teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER