Aycan Fenercioğlu İspanya müjdesi verdi

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, İspanya’nın güney kısımlarının sahil alanlarında yatırıma başladıklarının müjdesini vererek, Eylül ayında projelerinin fizibilitesinin, sonbaharda ise inşaatlara başlayacaklarını belirtti.

Aycan Fenercioğlu İspanya müjdesi verdi

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızlı bir büyüme yakalayan ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılmaya hazırlanıyor.

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, İspanya’da çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “İspanya’da gerçekleştireceğimiz yatırım için uzun süredir temaslarımız sürüyordu. Eylül ayında projemizin fizibilitesi başlayacak ve bu adımla beraber sonbaharda başlamayı hedefliyoruz. İspanya son dönemde yabancıların konut alma açısından çok tercih ettiği bir bölge haline geldi. Bu sonbaharda İspanya’nın bu anlamda daha da popüler olacağını, özellikle Avrupa bölgesinin ve İngilizlerin buraya ilgi göstereceğini tahmin ediyoruz. Yeni projemizle beraber İspanya’da yatırımlarımızı arttırmayı hedefliyoruz. ‘Hayal edebildiğin her şey gerçektir’ sözüyle çıktığımız bu yolda bir hayalimizi daha gerçekleştirmek için İspanya’dayız. Resmi işlemlerini tamamladığımız yeni arsamız için hızlı bir şekilde proje çalışmalarına başlıyoruz.” dedi.

Fenercioğlu A.Ş.’nin yurtdışındaki çalışmalarına da değinen Aycan Fenercioğlu, “Kıbrıs’ta yatırımlarımıza başladıktan sonra İspanya’nın güney kısımlarında sahil alanlarında yatırıma başladık. İspanya’dan başlayarak turistlerin ilgi gösterdiği lokasyonlarda inşaat yapmayı hedefliyoruz. Projelerimizin %90 gibi önemli bir kısmını yabancı müşterilerimiz oluşturuyor. Yurtdışı yatırımlarımız hızla sürecek.” şeklinde görüşlerini aktardı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER