CHP'li Gökhan Sipahioğlu: Alanya'nın iktidara sert mesajı var

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP'li Gökhan Sipahioğlu, "Alanya ve Antalya 'nın iktidara verdiği sert bir mesaj var" dedi.

CHP'li Gökhan Sipahioğlu: Alanya'nın iktidara sert mesajı var

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından sosyal medya hesabından seçim sonrası paylaşım yapan Sipahioğlu tepki göstererek, "Öncelikle mesajları doğru okumak lazım. Alanya da Milletvekilliği seçimlerinde 1. Parti olmamızı sağlayan tüm seçmenlerimizin haklarını savunmaya devam edeceğiz ve onları mahçup etmemek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Alanya da Cumhurbaşkanlığı seçiminde yine 1. Olmamızda emeği olan vatandaşlarımıza ve millet ittifakını oluşturan 6 siyasi partinin tüm kademelerinde var gücüyle çalışan arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Sürecin başından beri gece gündüz çalışan tüm milletvekili aday adaylarına, adaylarımıza teşekkür ediyorum. Genç kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımızın her hakkını da savunmaya devam edeceğiz. Şu an ki sonuçlara bakarsak Alanya ve Antalya 'nın iktidara verdiği sert bir mesaj var. Bu mesajları doğru okuyarak yolumuza daha inançlı ve dirençli devam edeceğiz. Panik yok!" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER