Gökhan Sipahioğlu: “Hepimiz seçilelim hepimiz yönetelim”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı’nın 25 Ağustos’ta Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceği kongrenin güçlü başkan adayı Gökhan Sipahioğlu, 18 Ağustos Cuma günü saat 14.00’te pati bürosunda adaylığını kamuoyuna ve parti tabanına açıklıyor.

Gökhan Sipahioğlu: “Hepimiz seçilelim hepimiz yönetelim”

Mavi listeyle yola çıkan, diğer başkan adayı Mehmet Okyanus’un kendisi lehine yarıştan çekilmesiyle eli güçlenen Sipahioğlu, oy kullanacak delegelere hitaben bir basın açıklaması yaptı.

“Hepimiz seçilelim, hepimiz yönetelim” diyerek birlik beraberlik mesajları veren Sipahioğlu, basın açıklamasında iu ifadeleri kullandı:

  1. İlçe örgütü olarak, her üç ayda bir yapılacak düzenli Danışma Kurulu toplantısı ile değerlendirme yapacak, eleştiri, talep ve önerilerini hizmet pusulamız olarak kullanacağız.
  2. 2 yıllık görev süremizin 1., 7. ve 14. ayında 3 kez, en az iki günlük, seçimsiz ilçe kongresi yapacağız ve bu kongrelerde ihtiyaç duyulan konularda, oluşturulacak çalışma gruplarında bütün üyelerimizin katılımı ile ilçe siyasetimizi belirleyeceğiz.
  3. Her ay Mahalle Temsilcileri ve üyelerimiz ile mahalle toplantıları yapacak, görüş, öneri ve eleştirileri kayıt altına alarak ilçe siyasetini buna göre belirleyecek, her mahalle için farklı politikalar geliştireceğiz.
  4. ilçemizin ihtiyacı olan her alanda ihtisas komisyonları ve çalışma grupları kuracağız, bu yolla tüm üyelerimiz karar mekanizmalarına dahil olacak, ilçe örgütünü hep birlikte yöneteceğiz.
  5. Her ihtisas komisyonu, ilgili olduğu sektörün bütün bileşenlerinin temsil edildiği birer platform olacak, sorunları birlikte tespit edeceğiz, çözümleri birlikte üreteceğiz.
  6. Her ay hazırlanacak aylık faaliyet raporu ve gelir gider tablosu parti binamızın uygun bir yerinde asılı olacak, her üyemiz, yapılan her türlü çalışma ve harcamadan haberdar olacaktır.
  7. Örgüt içinde küskün, dargın, itilmiş, kakılmış kimsenin kalmaması, siyasi düşmanlık, siyasi husumet olmaması için hep birlikte maksimum çabayı harcayacağız.
  8. İl kongresi delegelerimizi de adaylık açıklamamızla birlikte ilan edeceğiz.
  9. Yaptığımız her türlü çalışmada akademik bilgiden ve üniversitelerimizden maksimum seviyede yararlanma yolları geliştirecek ve maksimum faydayı sağlayacağız.
  10. Görev süremiz boyunca, örgütümüzün ihtiyacı olan her konuda, her üyemizin faydalanabileceği siyaset ve kişisel gelişim eğitimlerinin düzenli ve uzmanlarınca yapılmasını sağlayacağız.
  11. ilçe kongre delegelerimizi her mahallede sandık yolu ile seçeceğiz. ilçe ve il kongre delegelerimizle iki ayda bir, düzenli değerlendirme toplantıları yapacağız.
  12. Yaptığımız her türlü faaliyeti, kazançları ve kayıpları ile birlikte kayıt altına alarak, arşivleyecek, bizden sonra gelecek arkadaşlarımıza, her sekreterliğe ait rapor ve brifingi tek tek vererek görev devri yapacağız.
  13. Bütün üyelerimizin katılacağı, ilçe örgütü dayanışma fonu uygulaması başlatacağız. Durumları uygun olan üyelerimizin her biri, kendi belirleyeceği miktarlarda ödeyeceği aidatlar dayanışma fonunda toplanacak ve zora düşmüş üyelerimizin sorunlarının çözümünde kullanılacaktır.
  14. Üyelerimizin, üyelik bilgilerini güncelleyerek, özellikle meslekleri, yaptıkları iş, çalıştıkları alan bilgisi, iletişim bilgileri ile birlikte bir alış – veriş rehberi yapıp, bütün üyelerimize dağıtacak ve yapacağımız her türlü alış – verişin öncelikle birbirimizle yapılmasını sağlayacak, örgüt içi dayanışmayı yükselteceğiz.
  15. Örgüt içi tanışıklığı, dostluğu güçlendirmek için piknik, gezi, festival gibi sosyal etkinlikler yaparak birlik ve beraberliğimizi daha güçlü hale getireceğiz.
  16. ilçe örgütümüz bünyesinde bir “İş Masası” kuracağız. İş arayan ve personel arayan üyelerimizin birbirleri ile buluşmasını sağlayıp, örgütlülüğümüzü iş hayatımızın güçlenmesi yolunda kullanacağız.
  17. Öykü, şiir, müzik, resim ve benzeri sanatsal alanlarda, üyelerimiz arasında yarışmalar düzenleyerek, birbirleri ile tanışmalarını, yakınlaşmalarını ve kaynaşmalarını sağlayacak, üyelerimizin sanatsal gelişimi için söyleşi, panel, konferans, vb. etkinlikler düzenleyeceğiz.
  18. Üyemiz olan emekli öğretmenlerimizle, dershaneye, kursa gidemeyen öğrencilerimizi buluşturup, yarınımız olan çocuklarımızın okul hayatlarına destek olacağız."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER