Başkan Yücel’e yaya geçidi teşekkürü

Alanya Belediye Meclisi'nin CHP'li Üyesi Nazmi Zavlak Metro Market ile yeni yapılan alışveriş merkezi arasına yapılan yaya geçidi için Başkan Yücel'e teşekkür etti.

Başkan Yücel’e yaya geçidi teşekkürü

1 ay önce Nazmi Zavlak’ın gündeme getirdiği yaya geçidi sorununa Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel el attı. Zavlak sorunun çözülmesinin ardından Başkan Yücel teşekkür ettiği bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,” Yaklaşık 1 ay önce kamuoyuna da duyurduğumuz önerimizi dikkate alan Alanya Belediyesi’ne, Başkan Sayın Adem Murat Yücel’e ve Fen İşleri Müdürü Özgür Karamut ve ekibine duyarlılıklarından ötürü teşekkür ederim. Oba’daki Metro Market ile yeni yapılan alışveriş merkezi arasında bir tek dahi yaya geçidi bulunmadığını tespit ederek, 24 Temmuz tarihinde Alanya Belediyesi’ne yaya geçidi önerisinde bulunmuştuk. Hatta bu durumu esprili ve hayli dikkat çeken bir videolu paylaşımla gündeme taşımıştık. O gün kamuoyuna da yansıyan açıklamamızda, “Burası batı yönünden Alanya ALKÜ Hastanesi’ne giden yolda bir kavşak. Günde binlerce insanın kullandığı kavşakta, refüj var, reklam panosu var, aydınlatma var, etrafta koca koca işyerleri var ama Belediyemiz ‘yaya geçidi’ yapmayı unutmuş ya da uygun görmemiş. Karşıdan karşıya geçmek isteyen bir yaya, adeta akrobasi yapmak zorunda. Alanya Belediyesi umarım bir an önce müdahale eder” demiştik.
Kısa sürede sorunu gideren belediye ekibine ve basın yoluyla sorunu gündeme taşıyan basın emekçilerine teşekkür ederim.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER