Alanya'da spor kompleksi hızla yükseliyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Oba Mahallesi’nde hayata geçirmek için düğmeye bastığı Oba Spor Kompleksi hızla yükselmeye devam ediyor. Kapalı Spor Salonu inşaatının 1. kat tabliye beton dökümü çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yücel, “Projemizin inşaatı hızla ilerliyor. Gençlerimizin her branştan sporu yapabileceği, uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapacak kapasitedeki tesisimizi en kısa sürede halkımızın kullanımına sunacağız.” dedi.

Alanya'da spor kompleksi hızla yükseliyor

Vatandaşların ve bölgenin ihtiyaçlarını doğru analiz ederek yatırımlarını sürdüren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Oba Mahallesi’nde vizyon projelerinden birisini daha hayata geçiriyor. 20 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan ve içerisinde kapalı otoparkı ile yarı olimpik yüzme havuzu da bulunan Oba Spor Kompleksi hızla yükselmeye devam ediyor. 1. kat tabliye betonu dökülen Oba Kapalı Spor Salonu inşaatı için dua edilerek kurban kesildi.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Dua töreni sonrasında inşaat alanında süren çalışmaları Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya Belediyesi meclis üyeleri, Alanya Belediyesi icracı müdürlüklerden sorumlu Başkan Yardımcısı Özgür Karamut ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ile birlikte yerinde inceleyen Başkan Yücel, projenin kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

“ULUSLARARASI ORGANİZASYONLARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK BİR TESİS OLACAK”

Hızla büyüyen ve gelişen Oba Mahallesi’nin ihtiyacı olan sportif ve sosyal alanları gerekli imar planı tadilatı yaparak hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Yücel, “11 okulun yanı sıra özel ve devlet hastanelerimizin bölgede olmasıyla birlikte, hızla gelişen ve büyüyen bu bölgede sosyal ve sportif alan ihtiyacı artmıştı. Bu nedenle imar tadilatları ile bazı bölgelerdeki rekreasyon alanlarında değişiklik yapmak zorunda kaldık. Bu yüzden buraya yarı olimpik yüzme havuzu, konaklama alanları, kapalı otoparkları bulunan 18 branşa hizmet verebilecek, ulusal ve uluslararası organizasyonlara da ev sahipliği yapabilecek bir spor salonu oluşturuyoruz. Bölgenin en lüks ve en konforlu tesisi olacak. Kısa sürede çalışmaları tamamlayıp vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız. Şimdiden Alanya’mıza hayırlı olsun.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER