AK Parti Alanya’da seçim zirvesi

Alanya’da düzenlenen toplantıda AK Parti milletvekilleri Kemal Çelik, İbrahim Aydın, İl Başkanı Ali Çetin ve milletvekili aday adayları ile bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Hep birlikte gece gündüz demeden çok çalışacağız. Alanya’mız, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a her zaman olduğu gibi bu seçimde de sahip çıkacak” dedi.

AK Parti Alanya’da seçim zirvesi

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı 3 Kademe Yönetim Kurulu Toplantısı düzenlendi. AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı saha çalışmalarının yanı sıra istişare toplantılarını da aralıksız sürdürüyor. AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Antalya Milletvekilleri Kemal Çelikİbrahim Aydın, Milletvekili Aday adayları Kuddusi Müftüoğlu, Mehmet Uysal ve Özcan Yıldırım'ın da katıldığı 3 kademe Yönetim Kurulu Toplantısı Alanya İlçe Teşkilatında gerçekleşti. Toplantının ana gündem maddesi 14 Mayıs seçimleri oldu. AK Parti Alanya Teşkilatı seçim sürecinde İlçe Başkanı Mustafa Toklu başkanlığında yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürüyor. İlçe Başkanı Mustafa Toklu, İl Başkanı Ali Çetin’e yürütmüş oldukları saha çalışmalarının raporunu sunarak yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aktardı. 3 kademe Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Toklu, “İl Başkanımız Ali Çetin, Antalya milletvekillerimiz Kemal Çelik, İbrahim Aydın ve Antalya Milletvekili Adaylarımız Kuddusi Müftüoğlu, Mehmet Uysal ve Özcan Yıldırım'ın katılımları ile 3 kademe Yönetim Kurulu Toplantımızı İlçe Teşkilatımızda gerçekleştirdik. İl Başkanımız Çetin’e Alanya’mızda yürütmüş olduğumuz seçim çalışmalarımız hakkında rapor sunduk. Vitesimizi her gün biraz daha artırarak çalışmalarımıza hız veriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız 'Benim en büyük gücüm teşkilatlarım' diyor. Bu sebeple hep birlikte gece gündüz, yağmur çamur, kar kış demeden çok çalışacağız. Alanya’mız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman olduğu gibi bu seçimde de sahip çıkacak” ifadelerine yer verdi.
“ALANYA’YA AK PARTİ SAHİP ÇIKTI”
Antalya’da Milletvekilliği Aday listelerinin açıklanmasının ardından AK Parti haricinde diğer siyasi partilerin listelerinde Alanya’daki adaylara yer verilmemesi sebebiyle AK Parti’nin Alanya’ya sahip çıktığını belirten Başkan Toklu, “Alanya’mızın gururu, takım kaptanımız Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun ve Alanya’mızın değerlerinden Kuddusi Müftüoğlu’nun listede yer alması, AK Parti’mizin Alanya’mıza sahip çıkmasının ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın Alanya’mıza değer vermesinin bir göstergesidir. Hep beraber el birliğiyle Alanya’mızda güzel işler yapmaya Türkiye Yüzyılı’nda da devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER