Kahya'dan İmamoğlu'nun mitingine büyük destek

Kemal Kahya, Alanya’da gerçekleşen ve tarihi katılıma sahne olan Ekrem İmamoğlu’nun mitingine, farklı siyasi görüşlerden oluşan yaklaşık 500 kişilik kendi dostları ve ekibiyle birlikte katılarak, Başkan İmamoğlu'na büyük destek sağlamış oldu.

Kahya'dan İmamoğlu'nun mitingine büyük destek

Mitingden bir gün önce Ekrem İmamoğlu’nun saha çalışma ekibiyle buluşarak başta ALTSO olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşları ve hemşehri derneklerini CHP İlçe Teşkilatı koordinasyonu ile ziyaret eden Kemal Kahya, İmamoğlu’nun mitingi öncesi Alanya’nın ihtiyaçları ve sorunları ile ilgili İmamoğlu’nun ekibini bilgilendirmişti.

Kahya; ‘’Ziyaret edilen sivil toplum örgütlerinde gündeme gelen başlıca ve ortak konular yabancıya konut satışının yasaklanacağı yönündeki kaygılar ve eğlence sektörünün müzik yayını yasağına ilişkindi. İnşaat, emlak ve yüzlerce alt sektörü ilgilendiren yabancıya konut satışı ve eğlence sektörünü ilgilendiren müzik yayını yasağı konularında heyetimizi bilgilendirdik ve konuların Sn. İmamoğlu’na iletilmesini, raporlanmasını ve mümkünse Alanya mitinginde açıklık getirilmesini talep etmiştik. Ayrıca milletvekili adayımız Sn. Murat Özçelik ile de aynı meseleler üzerinde çok defa fikir alışverişinde bulunmuş ve kendisinden de bu konularda destek talep etmiştik. Bugünkü mitingde her iki konuya da açıklık getirilmiş olması sektör temsilcileri üzerindeki kaygıları bir nebze olsun gidermiş olduğunu düşünüyoruz ve bu yöndeki çabalarımızın karşılık bulmasının mutluluğunu yaşıyor’’ şeklinde konuştu.

Ayrıca Kahya; ‘’Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı seçilebilmesi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin Alanya’da birinci parti olmasını sağlamak için tüm imkanlarımızla çalışıyoruz. Bugüne kadarki süreçte ve bugünkü mitingde desteğini esirgemeyen tüm yol arkadaşlarıma, dostlarıma ve dostlarımın dostlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, ekip olmadan başarı gelmez, harika işler yapabilecek bir ekibimiz var. Ülkemizin aydınlık yarınları için, Cumhuriyet’imizin temel değerlerini korumak ve Demokrasiye sahip çıkmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2023, 23:37
YORUM EKLE