Kemal Kahya, Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı oluyor

Alanya’dan CHP Antalya milletvekili aday adayı olarak çıkan, turizmci Mustafa Kemal Kahya’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı olarak görevlendirileceği öğrenildi.

Kemal Kahya, Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı oluyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya milletvekili aday listesi geçtiğimiz gün belli oldu. Alanya’nın öz evladı, kendisine verilen desteğin çığ gibi büyüdüğü aday adayı Mustafa Kemal Kahya’nın aday listesinde ilk 5’te olmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Listede görülmeyen Kahya’ya çok daha önemli bir görev verildiği öğrenildi. Son gelen bilgilere göre aynı zamanda başarılı bir turizmci olan Kemal Kahya, 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Turizm Politikaları’ndan sorumlu başdanışmanı oluyor.

KILIÇDAROĞLU ARAYIP TEBRİK ETTİ
Ayrıca 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kemal Kahya’yı bizzat arayıp tebrik ettiği, resmi görevlendirmeyi ise önümüzdeki günlerde kendisine tebliğ edeceği öğrenildi. Kahya, dün yaptığı açıklamada kendisine destek veren tüm dostlarına teşekkür ederek, “Birleşe, birleşe kazanacağız!” dedi.

Kahya, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Cumhuriyet’imizin ikinci yüzyılında güçlü, özgürlükçü, demokratik ve adil bir sistem için, kamu yönetiminde liyakat, hukuka uygunluk ve şeffaflık için ve en önemlisi memleketimiz Alanya’ya hizmet edebilmek için yola çıkmıştık. Çıkmış olduğum yolda desteklerini esirgemeyen başta ailem ve Alanya’lı hemşehrilerim ile Alanya’da yaşayan Hatay’lı, Mardin’li, Diyarbakır’lı, Batman’lı, Siirt’li, Maraş’lı, Urfa’lı, Adıyaman’lı Gaziantep’li ve diğer tüm Doğu ve Güneydoğu Anadolu’lu dostlarım ve güzel ülkemizin her kesiminden gerek arayarak, gerek bizzat fiilen çalışmalarımıza katılarak desteklerini esirgemeyen dostlarıma sonsuz teşekkür ederim!

TÜM DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
Ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı’mız ve Alanya İlçe Başkanlığı’mıza, aday adaylığım sürecinde göstermiş oldukları ilgi alaka ve destek için de ayrıca teşekkür ederim. Genel Başkan’ımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı olması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Birleşe, birleşe kazanacağız!”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER