Mustafa Kemal Kahya resmen Kılıçdaroğlu’nun danışmanı oldu

Alanyalı turizmci Mustafa Kemal Kahya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun turizm politikalarından sorumlu danışmanı olarak görevlendirildi. Kahya, “CHP ve genel başkanımıza hizmet etmekten onur duyacağız” dedi.

Mustafa Kemal Kahya resmen Kılıçdaroğlu’nun danışmanı oldu

Alanya'da turizmci Mustafa Kemal KahyaCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun turizm politikalarından sorumlu danışmanı olarak görevlendirildi.
Görevlendirilme ile ilgili CHP Genel Merkezi’nden Mustafa Kemal Kahya’ya gönderilen resmi yazıda, “Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun takdir ve tensipleri ile CHP nezdinde turizm politikaları konusunda çalışmalar yürütmek üzere Genel Başkan Danışmanı olarak görevlendirilmemiz uygun görülmüştür” ifadelerine yer verildi. 
“HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ”
Kılıçdaroğlu’nun turizm politikalarından sorumlu danışmanı olarak görevlendirilen Kahya, “1970 yılından beri turizmin içerisinde aktif olarak yer alan bir ailenin ferdi olarak, eğitimimiz, mesleki birikimimiz ve turizmin birçok alanında görev yapmış çok deneyimli ekibimizle birlikte CHP ve genel başkanımıza hizmet etmekten onur duyacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2023, 19:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER