Alanya’da kar mesaisi sürüyor

Alanya'da kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Günlerdir teyakkuz halinde bekleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri yaşanan olumsuzlukları en aza indirmek ve vatandaşın mağduriyetini gidermek için zor şartlarda özveriyle çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, kurtarma, küreme, tuzlama ve genişletme çalışması yapıyor.

Alanya’da kar mesaisi sürüyor

Alanya'nın yanı sıra Gazipaşa, Demre, Kaş, Korkuteli, Elmalı, Manavgat, Akseki, İbradı ve Gündoğmuş ilçelerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken özellikle ulaşımda aksamalara neden oluyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri iş makineleriyle kar küreme ve yol genişletme çalışması yaparken, tuzlama çalışmaları da aksatılmadan devam ediyor.

TAŞATAN YOLU KAPANDI

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Alanya ve Gündoğmuş sakinlerinin kullandığı Taşatan Yolu Gedevet Yol kavşağından itibaren araç trafiğine kapatıldı. Yolun kapalı kaldığı süre içerisinde sürücüler Bademağacı ve Obaalacami yolu güzergahını kullandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri bölgede tuzlama çalışması yaptı. Yoğun çalışma sonucunda yolun Balık Çiftliğine kadar olan kısmı açıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER