AK Parti’den hemşehri dernekleri çıkarması

AK Parti heyeti Alanya’daki hemşehri derneklerine ziyaret gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Ülkemizin zenginliklerinin harmanlandığı yerin Alanya olduğunu görüyoruz” dedi.

AK Parti’den hemşehri dernekleri çıkarması

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem TaşAntalya Milletvekilleri MKYK Üyesi Mustafa Köse, Kemal Çelik, İbrahim Aydın, İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve beraberindeki heyet Alanya Hataylılar Derneği, Kahramanmaraşlılar Derneği, Doğu ve Güneydoğu İş Adamları Derneği ve Alanya Ziraat Odası’nı ziyaret ederek dernek ve oda üyeleri ile bir araya geldi.

Ziyarette şehrin farklı kültür ve değerlerle bir masa etrafında oturup aynı hisleri taşıdıklarını aktaran Başkan Toklu, “İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş, Milletvekillerimiz Mustafa Köse, Kemal Çelik ve İbrahim Aydın ile birlikte Alanya’mızdaki hemşehri derneklerimize ziyaretlerde bulunduk. Baktığımızda ülkemizin zenginliklerinin harmanlandığı yerin Alanya olduğunu görebiliyoruz. Bu sebeptendir ki şehrimizde her daim kardeşlik, birlik ve beraberlik olmuştur. Yöresel kültürlerinden kopmadan içinde bulundukları şehir hayatına katkı sağlayan, yardımlaşma ve dayanışma içinde çalışmalarını yürüten hemşehri derneklerimiz Alanya’mıza sayısız katkı sağlıyor. Tekrardan Hataylılar Derneği Bakanı Abdullah Alkan’a, Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Orhan Maraşlıoğlu’na ve Doğu ve Güneydoğu İş Adamları Derneği Başkanı Seyithan Aladağ’a misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER