Alanya'da Cumhur ittifakı bitiyor mu?

Önceki dönem Dışişleri Bakanı, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu bugün AK Parti Alanya Teşkilatıyla bir araya geldi. Buluşmaya İl Başkanı Ali Çetin, önceki dönem İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, 28. dönem Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu ve İlçe Teşkilat mensupları katıldı.

Alanya'da Cumhur ittifakı bitiyor mu?

Buluşmada konuşan Mevlüt Çavuşoğlu, "Alanya'yı AK Parti Belediyeciliği ile buluşturacağız, bu yönde çalışmalarımızı da Genel Merkez nezdinde sürdürüyoruz" dedi. Çavuşoğlu'nun bu sözlerinin ardından salonda bulunan teşkilat mensupları yoğun bir alkışla karşılık verdi. Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Parti Genel Merkezi'nin oluruyla Alanya Belediye Başkan Adaylığı için İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Mustafa Toklu'ya her koşulda Genel Merkezin destek verdiğini söyledi.  Toplantıda 'Yeni Bir Alanya' vurgusu yapan Çavuşoğlu, "Kardeşimiz Mustafa Toklu'nun Yeni Bir Alanya sloganını Antalya'mızda da Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde de sürdüreceğiz. Alanya'da "YENİ BİR ALANYA" Antalya'da ise "YENİDEN ANTALYA" diyeceğiz." şeklinde konuştu. 

İL BAŞKANI ÇETİN "BÜYÜKŞEHİR VE 19 İLÇEYİ KAZANACAĞIZ"

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni ve 19 ilçe belediyeleri kazanmakta kararlı olduklarını ifade eden İl Başkanı Ali Çetin, "4,5 yıldır CHP yönetiminde olan bir Antalya Büyükşehir Belediyesi var ve Antalya'ya doğru dürüst hizmet dahi edemedi. 2024 yerel seçiminde Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni ve 19 ilçemizin belediyelerini AK Parti Belediyeciliği ile buluşturmak istiyoruz. AK Parti bayrağını Alanya'da dalgalandırmak istiyoruz." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER