Alanya'da Engelsiz Kent Festivali düzenlenecek

Alanya’da engelleri kaldırmak için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Yücel, “Bu konuda bir ilki gerçekleştireceğiz. 15 Mayıs’ta ‘Engelsiz Kent Alanya Festivali’ni düzenleyeceğiz” dedi.

Alanya'da Engelsiz Kent Festivali düzenlenecek

Alanya Belediyesi’nin aylık olağan meclis toplantısı başladı. Ramazan Bayramı tatili nedeniyle mayıs ayının ilk haftasında yapılamayan meclis toplantısı ikinci hafta düzenlendi. Meclis salonundaki toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlık etti. Meclise MHP Grubu’ndan Kerim Aydoğan, AK Parti Grubu’ndan Muammer Özbudak, CHP Grubu’ndan Serkan Salvur, İYİ Parti Grubu’ndan Hacı Mevlüt Zavlak, Hasan Basar, Halit Öztürk mazaret bildirerek katılmadılar. Mecliste grup sözcülerinin ardından konuşan Başkan Yücel, sözlerine şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek başladı. Yücel, “Geleneksel hale getirdiğimiz çocuk festivali 7 Mayıs’ta başladı ve 15 Mayıs’a kadar devam edecek. Tüm meclis üyeleri, çocukları ve vatandaşları festivale davet ediyoruz” dedi.

“ENGELLİLERİN KALDIRILMASI İÇİN ÇALIŞTIK”

Göreve geldiklerinden bu yana Alanya’da engellerin kaldırılması için çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Yücel, “Bu konuda yine bir ilki gerçekleştireceğiz. 15 Mayıs’ta saat 17.00’de iskelede ‘Engelsiz Kent Alanya Festivali’ni düzenleyeceğiz” diye konuştu.

ULUSLARARASI TURİZM VE SANAT FESTİVALİ 27 MAYIS’TA BAŞLIYOR

Bu yıl Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin düzenleneceğini söyleyen Yücel, “2 yıldır pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyen ve halkımızın da özlemle beklediği ’20 Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’ni 27-29 Mayıs tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Yörük göçü ile başlayacak organizasyonun bu yılki teması Alanya mutfağı ve yöresel lezzetler olacak. Festivalde her akşam ücretsiz konserler olacak” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER