Alanya’da başarılı eğitimciler ödüllendirildi

2021-2022 Eğitim Öğretim döneminde Alanya’da çeşitli projeler hazırlayarak, eğitime katkıda bulunan öğretmen, idareci ve okul görevliler Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Alanya’da başarılı eğitimciler ödüllendirildi

Geçtiğimiz yıl Antalya genelinde yürütülen Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) Projesi kapsamında öğrencilerin akademik başarıları, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif başarılarını geliştirmeleri ve bu alanlarda nitelik kazanmaları için gayret ve başarı gösteren idareci ve öğretmenler ile çeşitli faaliyet ve projeler yürüten toplam 411 personele hazırlanan başarı belgeleri Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Kaymakam Ürkmezer ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’ın katıldığı bir program ile verildi.

“BUNDAN SONRAKİ PROJELERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM”
Ödül töreninde konuşma yapan Kaymakam Ürkmezer, “Kaymakamlığımıza bağlı kurum ve kuruşlarda çalışan ve işlerinde başarı gösteren personellerimizi ödüllendirmeye devam ediyoruz. Proje bazlı çalışmalarda ön plana çıkan personele ve geçtiğimiz yıl başlayan AHENK projesi kapsamında belirli kriterlerde, yapılan projeleri tamamlayanlara, geliştirenlere ve katkıda bulunanlara gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki projelerinde başarılar diliyorum” dedi.
“ÖĞRETMEN DOKUNUŞU OLMADAN HİÇBİR ŞEY YAPAMAZSINIZ”
Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin Ödül töreninde konuşma yaparak, “AHENK projemizin birinci yılını geride bıraktık. AHENK projesinin temeli kitap okumak. Okullarımızda, okuma anlamında öğrencilerimize destek olarak güzel başarılara ulaşıldığını gördük. Bu başarılar şüphesiz siz kıymetli öğretmenlerimiz, öğretmen dokunuşu olmadan eğitimde hiçbir şey yapamazsınız. Siz değerli öğretmenlerimizi gayret ve azimli çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER