Alanya’da Millet İttifakı seçim startını verdi

Millet İttifakı Alanya'da seçim çalışmaları için startı verdi. Atatürk Anıtı önünde bir araya gelen Millet İttifakı üyeleri ardından Alanya Postanesi’ne kadar yürüyerek vatandaşlara karanfil dağıtıp seçimlerde destek istedi. CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak için and içtiklerini söyledi.

Alanya’da Millet İttifakı seçim startını verdi

Atatürk Anıtı önündeki buluşmaya CHP İlçe Başkanı Coşkun KaradağİYİ Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca, Demokrat Parti İlçe Başkanı Hilmi Lök, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Çakan ve DEVA Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Cem Sak ile bu partilerin üyeleri ve milletvekili adayları katıldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan organizasyonda ardından anıta Millet İttifakı çelengi sunuldu. 


“KILIÇDAROĞLU’NU CUMHURBAŞKANI YAPMAK İÇİN AND İÇTİK”
Millet İttifakı adına açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Bir seçim ortamına girdik. Amacımız 6 siyasi parti olarak bizler Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu tüm Alanya’mız, Antalya’mız ve ülkemizde cumhurbaşkanı yapmak için hep beraber and içtik. Çok zorlu bir seçim ortamı olacak ancak kesinlikle 6 siyasi parti ilçe başkanları olarak hep birlikte bu seçimi yürüteceğiz Ülkemizde aman zaman birtakım agresif hareketle olmakta. Hatta ülkemizin bazı büyük ilçelerinde farklı davranışlar sergilenmekte ama biz ilçemizde 6 siyasi parti ilçe başkanları olarak ve Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren kuruluşlarla birlikte biz and içtik ki Kılıçdaroğlu’nu Ulu Önder Atatürk’ün Çankaya Köşkü’ne oturtacağız” dedi. Karadağ’ın konuşmasının ardından meydandaki katılımcılar Alanya Postanesi’ne kadar yürüyerek vatandaşlara karanfil dağıtıp seçimde destek istedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER