Alanya’nın altılı masasında gündem seçim güvenliği

Millet İttifakını oluşturan altı partinin Alanya ilçe başkanları bugün dördüncü toplantısını Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Toplantıda seçim güvenliği, sandık görevlileri eğitimi ve hukukçular ile yapılacak toplantılar ele alındı.

Alanya’nın altılı masasında gündem seçim güvenliği

Millet İttifakı Alanya İlçe Başkanları Toplantısı’nın dördüncüsü Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya CHP İlçe Başkanı Coşkun KaradağİYİ Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca, Demokrat Parti İlçe Başkanı Hilmi LökGelecek Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Çakan ve DEVA Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Cem Sak katıldı. 
Seçim güvenliği, sandık görevlileri eğitimi ve hukukçular ile yapılacak toplantı gündemimin görüşüldüğü toplantı sonrası ev sahibi olarak Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Çakan, açıklamalarda bulundu. Çakan, “Vatandaşlarımızın oy kullanacakları sandıkların güvenliği ve sandık görevlilerinin eğitimi konusunda işbirliği ile hareket edeceğiz. Vatandaşlarımızın kullanacağı her oy değerli olup, her oya sahip çıkacak, millet iradesinin sandığa doğru ulaşması için çalışacağız. Millet İttifakı olarak amacımız genel merkezlerimizin tüm Türkiye’deki politikalarının Alanya’da da yerele yansımasını sağlamak olacaktır. Bu doğrultuda Millet İttifakı olarak açıklamış olduğumuz Ortak Politikalar Mutabakat Metni çerçevesinde tüm faaliyetlerimizi gerçekleştireceğiz. Aziz milletimizin umut bağladığı, toplumsal barışın bir öncüsü olacak olan Millet İttifakı 14 Mayıs’ta kaybedeni olmayan bir zafer kazanacaktır.  Zafer 85 milyon Türk vatandaşının olacaktır” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER