Alanya’ya il gibi bakıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Kandemir, “Başkan olurken bir sözümüz vardı 16 asil 16 yedek üye sayısını 20 yapacağız demiştik. Sözümüzü tuttuk” dedi.

Alanya’ya il gibi bakıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda birçok konuya değinen İlçe Teşkilat Başkanı Bülent Kandemir, geçtiğimiz günlerde Alanya Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısında Mahmutlar’a yapılan Kültür Merkezi için 100. Yıl Cumhuriyeti ismi verilmesini talep ederek komisyona verildiğini söyledi. Başkan Kandemir, “Arzu ediyoruz ki komisyondan da önerimiz ile ilgili kararımız yönünde onay çıkar” dedi.
Başkan Kandemir, 9 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının coşkulu bir şekilde yapılacağını belirterek ve Alanya halkını kutlamalarına davet ederek, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak 100. Yılda bir kutlama programı hazırladık. 27 Ekimde Cumhuriyet Balo’su yapacağız. 28 Ekimde büyükşehrin katkıları ile halk konseri yapılacak. 29 Ekimde zaten kutlamalarda olacağız. 30 Ekimde Alanya Kültür Merkezi’nde Sunay akın’ın Cumhuriyet Yolunda adlı bir söyleşisi olacak. Geçtiğimiz Alanya Belediyesi ekim ayı meclisinde 100. Yıl için bir önerimiz oldu. Mahmutlarda yapılmakta olan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Salon için 100. Yıl Cumhuriyeti Kültür Merkezi ismini önerdik. Komisyona havale edildi. Arzu ediyoruz ki komisyondan da önerimiz ile ilgili kararımız yönünde onay çıkar diye ümit ediyoruz” dedi.
‘ÜYE SAYISINI 20’YE ÇIKARDIK’
Kandemir, “Pazar yeri işgalleri ve düğün salonu ücretlerinin mümkün olan en alt seviyeden ücretlendirme önerimiz olmuştu. Ancak bu kabul görmedi bu konuda üzgünüz. Eğer kabul görseydi pazarcı esnafımızın yaralarına bir nebzede olsa ilaç olabilirdi. CHP açısından sevindirici bir gelişme yaşandı. Bizim sözlerimizden birisi Alanya’da CHP İlçe Başkanlığında bir başkan ve 16 asil 16 da yedek üyeden oluşuyordu. İlk sözümüz 20 asil 20 yedek olarak arzu edeceğiz demiştik ve dilekçe vermiştik. Onay geldi 20 asil 20 de yedek üyeden oluşacak. Asıl bir diğer haberimiz ise bir sonraki kongrede CHP yönetimi artık 30 asil üye 30’da yedek üye olarak şekillenecektir. Alanya büyük bir şehir olmaya bir adım daha yaklaştı. Sözümüzü tuttuğumuz içinde sevindirici oldu” şeklinde konuştu.
ETKİNLİKLERE TÜM ALANYA HALKI DAVETLİ
“Cumhuriyetimizin 100.yılına girerken Ekim ayı içinde çok coşkulu bir kutlama ile tamamlanması gerektiğini düşünüyorum” diyen Kandemir, “Mecliste de bu konu gündeme getirildi. Sokaklarımızı evlerimizin bayraklarla donatılması, Alanya Belediyesi’nin de bu doğrultuda çalışmaları var. Etkinliklerimize tüm halkımızı davet ediyoruz katılmalarını umuyoruz” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
1
1 - 4 ay Önce

1

SIRADAKİ HABER