Anılgan, “Daha güzel bir Alanya için çalışacağım”

Cumhur İttifakı’ndan Alanya Belediye Meclis Üyesi seçilen Yüksek Mimar Ayşe Yakar Anılgan, “Sizlerin kıymetli oylarıyla yer aldığım Alanya Belediye Meclisi’ nde mesleki etik ve ahlaki değerlerden şaşmadan, kamu menfaatini gözeterek , daha güzel bir Alanya için çalışacağım” dedi.

Anılgan, “Daha güzel bir Alanya için çalışacağım”

Cumhur İttifakı listesinde 5. sıradan Alanya Belediye Meclis Üyesi seçilen Yüksek Mimar Ayşe Yakar Anılgan, bugün mazbatasını aldı. Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak açıklama da bulunan Anılgan, “Sevgili Alanyalılar; Mahalli idareler seçim sonuçlarının Alanya’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum . Sizlerin oyları ile seçilen yeni dönem Belediye Başkanımız Sn. Osman Tarık Özçelik’ e ve bütün Meclis Üyelerine yeni görevlerinde başarılar dilerim” dedi. 

“DAHA GÜZEL BİR ALANYA İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

Mazbatasını alarak resmi olarak göreve başladığını söyleyen Anılgan, “Sizlerin kıymetli oylarıyla yer aldığım Alanya Belediye Meclisi’ nde mesleki etik ve ahlaki değerlerden şaşmadan, kamu menfaatini gözeterek , daha güzel bir Alanya için çalışacağım. Başlangıcı geçmişin derinliklerinde bulunan bu şehrin; tarihini, doğasını, kültürünü ve dokusunu daima koruyacağım ve kent hakkının takipçisi olacağım. Çıkmış olduğum bu yolculukta , beni daima destekleyen ve bana bu kutlu görevi layık gören önceki dönem Belediye Başkanımız Sn. Adem Murat Yücel’ e ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilat Başkanımız Sn. Mustafa Sünbül ve teşkilatımızın her bir neferine, yönetimde yer alan çok kıymetli büyüklerime, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Sn. Mehmet Şarani Tavlı ‘ya ve birlikte sahada çalıştığımız tüm arkadaşlarımıza sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER