Antalya-Alanya Otoyol Projesi başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya-Alanya Otoyol Projesi’nin başlayacağını duyurdu. Müjdeli haberi duyuran İlçe Başkanı Mustafa Toklu, otoyol projesinin bölge turizminin gelişimindeki olumlu etkisi olacağını söyledi.

Antalya-Alanya Otoyol Projesi başlıyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün partisinin Meclis Grup Toplantısında milletvekilleri ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya-Alanya Otoyol Projesi’nin başlayacağı müjdesini burada verdi. AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu müjdeli haberi Alanya’ya duyurdu. Toklu şu ifadelere yer verdi.
“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı’nda 122 kilometre uzunluğa sahip Antalya-Alanya Otoyolu Projesi’nin başlayacağı müjdesini verdi. Antalya-Alanya Otoyolu projesinin ülkemiz için en önemli katkısının, bölge turizminin gelişimindeki olumlu etkisi olacaktır. Ayrıca turizme bağlı olarak özellikle yaz aylarında artan yolculuk taleplerini, hızlı, konforlu ve güvenli olarak karşılamakla birlikte bölgedeki ticaret ve tarım sektörüne hizmet edecek. Antalya-Alanya Otoyolunda 84 kilometre 2x3 şeritli otoyol ve 38 kilometre 2x2 şeritli bağlantı yolu bulunmakta olup toplam uzunluğu 122 kilometre olacak. Otoyolda 7 adet kavşak, 8 adet tünel, 19 adet viyadük bulunacak. Bu önemli projenin bölgemize kazandırılmasında büyük emeği ve destekleri bulunan başta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na, İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş’a ve milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER