Bakan Çavuşoğlu AGC yönetimini ağırladı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun ve ekibini kabulünde Alanya ve Gündoğmuş'a müjdeler verdi.

Bakan Çavuşoğlu AGC yönetimini ağırladı

Dışişleri Bakanı Mevlüt ÇavuşoğluAGC Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu ekibini Dışişleri Bakanlığı'nda  ağırladı. Yoğun diplomasi trafiği arasında AGC Başkanı Coşkun ve ekibi ile bir araya gelen Bakan Çavuşoğlu, Alanya, Gazipaşa ve Gündoğmuş'a da önemli müjdeler verdi. AGC heyeti ile Alanyalılara selamlarını gönderen Bakan Çavuşoğlu, "Sağlık ve ulaşım konusunda yatırımları çok önemsiyorum. Payallar Devlet Hastanesi Projesi'nin inşası için 20 Şubat'ta ihale yapılacak. Yeni hastanenin inşasıyla Alanya'nın batısındaki insanlar sağlık hizmetinden yararlanacak" dedi. 
“ULAŞIM SORUNU ORTADAN KALKACAK”
Güzelbağ ile Gündoğmuş, Alanya, Sarıveliler ve Mahmutlar arasındaki yolda çalışmaların devam ettiğini ifade eden Bakan Çavuşoğlu, "Mahmutlar yolunu da bitireceğiz. Alanya'da trafik sorununun çözümü içinde çok ciddi adımlar attık ve atıyoruz. Yeni Çevreyolu Projesi'nin bitmesiyle Alanya'da ulaşım sorunu ortadan kalkacak" diye konuştu. Başkan Coşkun, Alanyalı gazetecilerin TOKİ Projesi ile ilgili gelinen noktaya ilişkin bilgiler de aldı. 
COŞKUN’DAN ÇAVUŞOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Yoğun diplomasi trafiğine rağmen kendilerine vakit ayıran Bakan Çavuşoğlu'na teşekkür eden Başkan Coşkun, "Bakanımız Sayın Çavuşoğlu'na, Alanya’mız, bölgemiz ve ülkemiz adına yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Kendisi yabancı heyetlerin yoğun olduğu bir günde bizleri kabul ederek Alanya’mıza selamlarını iletti. Kabulü için teşekkür ederken, bakanımızın başarılarının devam etmesini diliyorum" ifadelerini kullandı. Ziyarette Coşkun, Alanya basını adına Bakan Çavuşoğlu'na teşekkür plaketi takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER