Başkan Böcek, "Alanyaspor’a da gereğini yapacağım”

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten “Alanyaspor tesisleri neden yapılmıyor” serzenişine cevap gecikmedi. Başkan Böcek, “Alanyaspor’u ucuz siyasete yedirmeyiz. Önümüzdeki günlerde önce ben yerinde tespit edeceğim. Alanyaspor’a da gereğini yapacağım” dedi.

Başkan Böcek, "Alanyaspor’a da gereğini yapacağım”

2 Kasım’da düzenlenen Alanyaspor’un Olağanüstü Genel Kurulu’nda konuşan bazı katılımcılar takımın tesislerinin neden yapılamadığını tekrar gündeme getirmişti. Genel kurulda konuşan Şimşekler Taraftar Grubu Lideri Fatih Arslan, “Böcek’e taraftar grupları olarak gidip Alanyaspor tesisleri neden yapılmıyor diye açıkça soralım” demişti.

“KARDEŞİNİZ HEMEN ALANYASPOR’UMUZA GEREĞİNİ YAPAR”
Eleştirilerin ardından açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, “Alanyaspor’umuz için siyaset ile sporu birbirine karıştırmadan, en doğru yoldan yapılması gereken ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Alanyaspor’umuzu ucuz siyasete yedirmeyiz. Bu kardeşiniz sizlerle beraber. Hiçbir zaman kimseyi ötekileştirmeden, kimsenin işiyle, ekmeğiyle oynamadan çalışmalarımızı yapmaya devam ediyoruz. Hiçbir zaman gelip ucuz siyaset, adam kandırmak, bilmem ne yok. Kardeşiniz hemen Alanyaspor’umuza gereğini yapar. Şu andaki bindikleri Alanyaspor’un otobüsü Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, şoförü dahil. Biz desteğimizi vermeye devam ediyoruz. Bunları söylemek istemezdim ama bazen zaman zaman eleştirilerde ucuz siyaset yapanları görüyorum. Bunlar beni üzer. Hayatım boyunca siyaseti hiçbir zaman kimseyi ötekileştirmeden yaparım. Din ile devlet işlerini ayırdığımız gibi spor ile siyaseti ayırmış bir kardeşiniz ve arkadaşınızım. Herkesle barışık olacağız. Siyaset üstü davranacağız. Önümüzdeki günlerde önce ben kendim burada yerinde tespit edeceğim. Alanyaspor’a da gereğini yapacağım” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER