"14 Mayıs’ta zafer bayrağını göklere hep birlikte çekeceğiz"

AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel, Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu ve Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu ‘Muhtarlar Toplantısı’nda Muhtarlarla Alanya Öğretmenevi’nde bir araya gelerek talepleri, görüş ve önerileri dinledi.

"14 Mayıs’ta zafer bayrağını göklere hep birlikte çekeceğiz"

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Toklu, “MKYK Üyemiz Sn. Menderes Türel ve Milletvekili Adayımız Sn. Kuddusi Müftüoğlu ile beraber Muhtarlarımızla bir araya gelip talep ve görüş önerilerini dinledik. Siyaset çözüm üretme sanatı ise Ak Parti Alanya İlçe Başkanlığı bunun merkezi olacak. Her vatandaşımızın elini tutacak yarınlara açılan umut kapısı olmaya devam edeceğiz.

Demokrasinin temel taşı muhtarlarımız mahallelerimizde vatandaşlarımızın nabzını en yakından tutarak ihtiyaçları ve sorunları anında bizlere aktarabilmeleri ve olası bir sorunu en hızlı şekilde ortadan kaldırabilmemiz hasebiyle bizler için büyük önem arz ediyor. Bu nedenle tüm muhtarlarımızla 7 gün 24 saat aralıksız irtibat halindeyiz. Yine bu kapsamda AK Parti Alanya İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu istişare toplantılarında da talepleri ve ihtiyaçları her zaman dinledik. Hep söylediğimiz gibi siyaset çözüm üretme sanatıdır. AK Parti ise çözüm üretme sanatının merkezidir. Bizlerde milletimizin ihtiyaçlarına anında karşılık vermek, sorunları çözüme kavuşturmak için aralıksız istişarelerimizi ve görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Değerli Muhtarlarımızı ve kıymetli vatandaşlarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Sorunlarını çözmek için var gücümüzle gece gündüz demeden çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. 14 Mayıs’ta da değerli muhtarlarımızın ve kıymetli vatandaşlarımızın bizleri yalnız bırakmayacağından hiç şüphemiz yoktur.

Tam bağımsız bir Türkiye hedefimiz için ulaşımdan teknolojiye, milli savunmadan sağlığa, kısacası her alanda birbirinden önemli projeleri hayata geçirdik. Ve bugün de ülkenin kaderini belirleyecek bir seçimin arifesindeyiz. Gün birlik olma günüdür. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan gece gündüz demeden köylerimize, mahallelerimize sahip çıktıkları, aşkla sevdayla hizmet ettikleri için, Muhtarlarımıza ve teşkilatımıza ve kıymetli vatandaşlarımıza gönülden sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. 14 Mayıs’ta Zafer Bayrağını göklere hep birlikte çekeceğiz İnşallah.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER