Başkan Türkdoğan: En az yüzde 10 indirim bekliyoruz

MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, 2021 yılı değerlenmesi ve ‘Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyası’ tanıtımı için gerçekleştirdiği toplantıda “Suni bir şekilde ekonomik kriz varmış gibi bir hava oluşturuluyor” diyerek döviz kurunun düşmesine rağmen fahiş fiyatları indirmeyenlere seslendi. Türkdoğan, kampanyalarına destek isteyerek en az yüzde 10 indirim talep ettiklerini vurguladı.

Başkan Türkdoğan: En az yüzde 10 indirim bekliyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı, 2021 yılını değerlendirmesi ve Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından temel ihtiyaç maddelerinde indirime gidilmesi için başlatılan ‘Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyası’nın tanıtımı için gazetecilerle bir araya geldi. MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan başkanlığında Pasha Restoran’da gerçekleştirilen toplantıya MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Uysal, Başkanı Gaye Coşkun ve gazeteciler katıldı. 


BEKA İÇİN SİYASET YAPMAYA DEVAM
2021 yılının da Covid-19 salgını gölgesinde geçirdiği sıkıntılı bir yıl olduğunu belirten Türkdoğan, bir araya gelinen etkinliklere yeni yeni başlandığını söyledi. “İnşallah önümüzdeki günlerde bu illetten tamamen kurtuluruz” diyen Türkdoğan, “2021 yılı içerisinde de MHP İlçe Teşkilatı olarak yine çalışmalarımız pandemi koşullarına rağmen, ortaya çıkartılmaya çalışılan suni ekonomik kriz varmış havasına rağmen devam etti. Ülkenin ve milletin bekası için MHP olarak Alanya’da siyasetimizi dün olduğu gibi bugün de siyaset yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 
ALANYA EN ÜST SEVİYEDE TEMSİL EDİLDİ 
Bu yıl MHP’nin büyük kurultayının gerçekleştiğini ve MYK listesinde Antalya’dan 5 ismin yer aldığını hatırlatan Türkdoğan, “Alanya’dan 23. Dönem Milletvekilimiz Hüseyin Yıldız da MYK listesinde yer aldı. Liderimiz nezdinde Alanyamızın en üst seviyede temsil edilmesinden dolayı bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. 
FAHİŞ FİYATLARI GERİYE ÇEKMEYENLER VAR
Türkdoğan, ‘Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyası’ hakkındaki açıklamalarla konuşmasına devam etti. “Suni bir şekilde ekonomik kriz varmış gibi bir hava oluşturuluyor” ifadelerini kullanan Türkdoğan, şunları söyledi: “Özellikle dövizde bir dalgalanma meydana geldi. Hükümetimiz aldığı tedbirlerle bir noktada durduruldu. Geldiğimiz noktada maalesef dövizin dalgalandığı süreçteki fahiş fiyat artışlarını hâlâ geriye çekmeyen ticaret erbapları, şirketler, zincir marketler var. 
EN AZ YÜZDE 10 İNDİRİM TALEP EDİYORUZ
Bundan dolayı da Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları ile başlatmış olduğumuz ‘Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyamız var. Bu vesile ile bizler kampanyamız ile Alanya’daki bütün firma sahiplerini, şirketleri, esnafları destek vermesini, en az yüzde 10 indirime gitmesini talep ediyoruz. Bu anlamda da teşkilatımız olarak esnaflarımızı ziyaret ederek taleplerimizi ilettik. İndirim talebimize de çok olumlu tepkiler aldık. Hep birlikte gereğini yapıp fiyatlarını indiren esnaflarımız oldu. Önümüzdeki günlerde gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2021, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER