Başkan Yücel, MHP Lideri Bahçeli ile Buluştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Konya düzenlediği "Aday Belli, Karar Net" mitinginde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile görüştü.

Başkan Yücel, MHP Lideri Bahçeli ile Buluştu

"Türk milletinin birliği, dirliği ve Türkiye'nin küresel güç mertebesine ulaşması amacıyla geceyi gündüze katan Cumhur İttifakı oldukça, yenilmemiz ve yıkılmamızı bekleyen her zaman hüsranla tanışacaktır. Bundan kaçış yoktur. Artık bütün yollar 2023 seçimlerine açılmaktadır. İradeniz, aydınlık bir geleceğin rotasını belirleyecektir. Vakit anbean yaklaşmakta, çember her gün daralmaktadır. Bizim adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır" diyerek Konya'da 'Aday Belli, Karar Net' mitingine katılanlara hitap eden MHP Lider bahçeli miting öncesinde özel görüşmelerde yaptı. Bahçeli'nin kabul ettiği isimler arasında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'de yer aldı.  Başkan Yücel, bir süreliğine görüşme fırsatı bulduğu Bahçeli'ye yapılan ve devam eden hizmetlere ilişkin bilgi verdi. Bahçeli'nin halkın yararına olacak yatırımları önem verilmesi talimatını aldı. Yücel'in yanı sıra MHP liderini Konya'da karşılamaya gidenler arasında MYK üyesi Hüseyin Yıldız, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ile ilçe yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.
Başkan Yücel ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımda, “Konya Mitingimiz öncesi Sayın Genel Başkanımız, Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli ile bir araya gelerek emir ve talimatlarını aldık. Sayın Genel Başkanımızın izinde, üretken Belediyecilik anlayışımızla Alanya’mıza var gücümüzle hizmete devam edeceğiz” ifadelerini paylaştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER